pendik escort bayan
ak

Birmot'tan Aralık Kampanyası

Spor 06.12.2016 - 10:03, Güncelleme: 06.12.2016 - 10:03
 

Birmot'tan Aralık Kampanyası

İSTANBUL (AA) - Birmot, aralık ayına özel düzenlediği kampanyalarla Fiat Egea Sedan, Hatchback ve Station Wagon modellerinde çeşitli fırsatlar sunuyor.Şirket...

İSTANBUL (AA) - Birmot, aralık ayına özel düzenlediği kampanyalarla Fiat Egea Sedan, Hatchback ve Station Wagon modellerinde çeşitli fırsatlar sunuyor.Şirket açıklamasına göre, Tofaş'ın Türk mühendisleri tarafından geliştirilip dünyaya ihraç edilen Fiat Egea Sedan, Hatchback ve Station Wagon modellerine sahip olmak isteyenler için Birmot'ta aralık ayında cazip alım seçenekleri bulunuyor.Kampanya kapsamında Egea Sedan araç alımlarında 25.000 TL'ye kadar 20 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanı sağlanırken, Fiat 500X model araçlar için "Düz Vites Fiyatına Otomatik Vites" kampanyası uygulanıyor.
İSTANBUL (AA) - Birmot, aralık ayına özel düzenlediği kampanyalarla Fiat Egea Sedan, Hatchback ve Station Wagon modellerinde çeşitli fırsatlar sunuyor.Şirket...

İSTANBUL (AA) - Birmot, aralık ayına özel düzenlediği kampanyalarla Fiat Egea Sedan, Hatchback ve Station Wagon modellerinde çeşitli fırsatlar sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Tofaş'ın Türk mühendisleri tarafından geliştirilip dünyaya ihraç edilen Fiat Egea Sedan, Hatchback ve Station Wagon modellerine sahip olmak isteyenler için Birmot'ta aralık ayında cazip alım seçenekleri bulunuyor.

Kampanya kapsamında Egea Sedan araç alımlarında 25.000 TL'ye kadar 20 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanı sağlanırken, Fiat 500X model araçlar için "Düz Vites Fiyatına Otomatik Vites" kampanyası uygulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.