pendik escort bayan
ak

"Bir Şehrin Yüzünü Güldürmek" Projesi

15.11.2017 - 16:08, Güncelleme: 15.11.2017 - 16:08
 

"Bir Şehrin Yüzünü Güldürmek" Projesi

KIRŞEHİR (AA) - Akpınar ilçesinde "Bir Şehrin Yüzünü Güldürmek" Projesi kapsamında 15 öğrenciye bilgisayar dağıtıldı.Akpınar Kaymakamlığından...

KIRŞEHİR (AA) - Akpınar ilçesinde "Bir Şehrin Yüzünü Güldürmek" Projesi kapsamında 15 öğrenciye bilgisayar dağıtıldı.Akpınar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İlçe Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende Bir Şehrin Yüzünü Güldürmek Projesi kapsamında 15 öğrenciye bilgisayar dağıtımı için tören düzenlendi.Törende konuşan Akpınar Kaymakam Vekili Murat Girgin, "Bu tür projeler, anne babası olmayan veya ayrılmış ailelerin çocuklarının hayata güler yüzle bakmalarına vesile olan projelerdir. Bu ismi ve içeriğiyle mükemmel düşünülmüş bir proje. İlçemizdeki diğer dernekler ve kamu kurum ve kuruluşlarının da hazırlayacakları projelere örnek teşkil etmesi ve projeler hazırlamalarını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.Konuşmaların ardından, Kaymakam Girgin, Belediye Başkanı Mustafa Karahan ile öğrencilere bilgisayarları dağıttı.Törene, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Akpınar ilçesinde "Bir Şehrin Yüzünü Güldürmek" Projesi kapsamında 15 öğrenciye bilgisayar dağıtıldı.Akpınar Kaymakamlığından...

KIRŞEHİR (AA) - Akpınar ilçesinde "Bir Şehrin Yüzünü Güldürmek" Projesi kapsamında 15 öğrenciye bilgisayar dağıtıldı.

Akpınar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İlçe Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende Bir Şehrin Yüzünü Güldürmek Projesi kapsamında 15 öğrenciye bilgisayar dağıtımı için tören düzenlendi.

Törende konuşan Akpınar Kaymakam Vekili Murat Girgin, "Bu tür projeler, anne babası olmayan veya ayrılmış ailelerin çocuklarının hayata güler yüzle bakmalarına vesile olan projelerdir. Bu ismi ve içeriğiyle mükemmel düşünülmüş bir proje. İlçemizdeki diğer dernekler ve kamu kurum ve kuruluşlarının da hazırlayacakları projelere örnek teşkil etmesi ve projeler hazırlamalarını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Girgin, Belediye Başkanı Mustafa Karahan ile öğrencilere bilgisayarları dağıttı.

Törene, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.