pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bir Milyon Öğrenci Sinemayla Buluşuyor" Projesi

Kültür-Sanat 01.11.2017 - 10:47, Güncelleme: 01.11.2017 - 10:47
 

Bir Milyon Öğrenci Sinemayla Buluşuyor" Projesi

Sivas'ta, "Bir Milyon Öğrenci Sinemayla Buluşuyor" projesi kapsamında öğrenciler beyaz perdeyle buluştu.

Sivas'ta, "Bir Milyon Öğrenci Sinemayla Buluşuyor" projesi kapsamında öğrenciler beyaz perdeyle buluştu.İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İnönü Bulvarı'nda hizmet veren sinema önünde yaptığı açıklamada, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı içerisinde ortaöğretim öğrencilerine ücretsiz film seyretme imkanı sunulduğunu belirtti.Bu kapsamda 7 bin 856 öğrenci kontenjanı ayrıldığını ve günde 250 öğrencinin film izleyeceğini aktaran Altınsoy, özellikle hiç sinemaya gitmemiş, film izlememiş öğrencilere öncelik tanınacağını ifade etti.Altınsoy, projeyle ortaöğretim öğrencileri arasında milli kültürel değerler hakkında bilinç ve farkındalık oluşturmayı, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi.Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın da film gösterim maliyetinin Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ulaşım bedelinin de belediye tarafından karşılanacağını dile getirdi.Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı Halit Karakoç da projenin öneminden bahsetti.Basın açıklamasının ardından öğrenciler, "120" adlı filmi izledi.  
Sivas'ta, "Bir Milyon Öğrenci Sinemayla Buluşuyor" projesi kapsamında öğrenciler beyaz perdeyle buluştu.

Sivas'ta, "Bir Milyon Öğrenci Sinemayla Buluşuyor" projesi kapsamında öğrenciler beyaz perdeyle buluştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İnönü Bulvarı'nda hizmet veren sinema önünde yaptığı açıklamada, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı içerisinde ortaöğretim öğrencilerine ücretsiz film seyretme imkanı sunulduğunu belirtti.

Bu kapsamda 7 bin 856 öğrenci kontenjanı ayrıldığını ve günde 250 öğrencinin film izleyeceğini aktaran Altınsoy, özellikle hiç sinemaya gitmemiş, film izlememiş öğrencilere öncelik tanınacağını ifade etti.

Altınsoy, projeyle ortaöğretim öğrencileri arasında milli kültürel değerler hakkında bilinç ve farkındalık oluşturmayı, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın da film gösterim maliyetinin Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ulaşım bedelinin de belediye tarafından karşılanacağını dile getirdi.

Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı Halit Karakoç da projenin öneminden bahsetti.

Basın açıklamasının ardından öğrenciler, "120" adlı filmi izledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.