pendik escort bayan
ak

Bir Günlüğüne Polis Oldular

Siyaset 21.03.2017 - 14:53, Güncelleme: 21.03.2017 - 14:53
 

Bir Günlüğüne Polis Oldular

Kayseri'de yaşayan down sendromlular, polis ağabeyleri ve ablaları ile bir günlük mesai arkadaşı oldu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir grup down sendromlu, polislerle bir günlüğüne mesai arkadaşı olup görev yaptı.Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, down sendromlularla, "21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü"nde bu gruba girenlere hizmet veren Melikgazi ilçesi Köşk Mahallesi'ndeki bir kafede buluştu. Polis üniforması giyen ve ellerine telsiz alan engelliler, iş yeri sahiplerine bilgilendirici broşür dağıttı ve araçları durdurarak sürücüleri temsili olarak denetledi.Polis memuru Sümeyye Güler, böyle anlamlı bir uygulamanın içinde yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Güler, "Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi olarak, bugün bu özel kardeşlerimizin yanında olmak, onları mutlu edebilmek, onların o masum kalplerine biraz olsun dokunabilmek biz polis ağabeyleri ve ablalarını inanılmaz mutlu etti. İyi ki varlar, iyi ki bugün onların yanındayız. Emniyet teşkilatı olarak 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü'nü canıgönülden kutluyoruz."Dowm sendromlu Gamze Duman ise "Polis ağabeylerimiz ve ablalarımız yanımıza geldi. Onlarla beraber biz de polis olduk. Beraber çalıştık." dedi.
Kayseri'de yaşayan down sendromlular, polis ağabeyleri ve ablaları ile bir günlük mesai arkadaşı oldu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir grup down sendromlu, polislerle bir günlüğüne mesai arkadaşı olup görev yaptı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, down sendromlularla, "21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü"nde bu gruba girenlere hizmet veren Melikgazi ilçesi Köşk Mahallesi'ndeki bir kafede buluştu.

Polis üniforması giyen ve ellerine telsiz alan engelliler, iş yeri sahiplerine bilgilendirici broşür dağıttı ve araçları durdurarak sürücüleri temsili olarak denetledi.

Polis memuru Sümeyye Güler, böyle anlamlı bir uygulamanın içinde yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Güler, "Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi olarak, bugün bu özel kardeşlerimizin yanında olmak, onları mutlu edebilmek, onların o masum kalplerine biraz olsun dokunabilmek biz polis ağabeyleri ve ablalarını inanılmaz mutlu etti. İyi ki varlar, iyi ki bugün onların yanındayız. Emniyet teşkilatı olarak 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü'nü canıgönülden kutluyoruz."

Dowm sendromlu Gamze Duman ise "Polis ağabeylerimiz ve ablalarımız yanımıza geldi. Onlarla beraber biz de polis olduk. Beraber çalıştık." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.