pendik escort bayan
ak

Bir gece ansızın af çıkabilir

08.06.2018 - 00:18, Güncelleme: 08.06.2018 - 00:18
 

Bir gece ansızın af çıkabilir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'kader mahkumlarına af çıkarılsın' sözleriyle başlayan af tartışması büyürerek devam ediyor. Kaynak: Bir gece ansızın af çıkabilir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'kader mahkumlarına af çıkarılsın' sözleriyle başlayan af tartışması büyürerek devam ediyor. Kaynak: Bir gece ansızın af çıkabilir . Türkiye'de uzun zamandır beklenen 'cezaevlerine af' konusu MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin fitili ateşlemesiyle Türkiye'nin en öncelikli gündem maddelerinden biri haline geldi. BEKLENEN AF ÇIKACAK MI?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Gündemimizde af yok' şeklinde açıklaması umutları boşa çıkarsada Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından Yiğit Bulut'un düşüncelerini köşe yazdığı gazetede belirtmesi ve Yalçın Topçu'nun 'kader mahkumlarına af düşünülebilir' sözleri hükümetin af konusunda kamuoyunun nabzını ölçmeye yönelik girişimler olduğu belirtiliyor. CHP 'GÖRÜŞELİM' DEDİTürkiye'deki cezaevleri Ramazan Bayramı öncesinde tam anlamıyla hareketlenmiş durumda. Mahkum ve mahkum yakınları da artık hükümetten gelecek müjdeli bir habere kilitlendi. MHP af konusunda ısrarlı tavrını devam ettireceğini belirtirken, CHP'de makul bir affa destek olabileceğini ve kader mahkumlarına af düzenlemesi yapılabileceğinin işaretini verdi.ERDOĞAN NE DİYECEK?Şimdi gözler tamamen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın af konusunda neler söyleyeceğine çevrilirken, kısmi bir affın çıkarılabileceği hatta bunun bir kanun hükmünde kararname ile bir gece ansızın yapılabileceği söyleniyor. AK Parti'nin seçim öncesinde cezaevlerindeki yoğunluğu da göz önüne alarak bir af düzenlemesi yoluna gidebileceği ifade ediliyor.CEZAEVLERİ HAREKETLİBu zamana kadar MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ağzından çıkan hiç bir söz hükümetten geri dönmedi. Mahkum ve mahkum yakınlar da bu konuda en çok Bahçeli'nin sözlerine umut bağlamış durumda. Çıkartılacak bir affın 165 bin kişiyi doğrudan ilgilendirdiği bu durumun 24 haziranda yapılacak olan seçimlere de çok ciddi yansıması olacağı kaydediliyor.BİR GECE ANSIZIN AFAdalet Bakanlığı'nn son verilerine göre, kapasitesi 207 bin 339 olan cezaevlerinde toplam 265 bin kişi bulunuyor. Yapılacak bir af düzenlemesinin ise 165 bin kişiyi kapsayacağı düzenleme yapılmaması halinde ise kanun hükmünde bir kararname çıkartılarak kısmi bir afla bir çok mahkumun cezavinden çıkartılacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'kader mahkumlarına af çıkarılsın' sözleriyle başlayan af tartışması büyürerek devam ediyor. Kaynak: Bir gece ansızın af çıkabilir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'kader mahkumlarına af çıkarılsın' sözleriyle başlayan af tartışması büyürerek devam ediyor. Kaynak: Bir gece ansızın af çıkabilir .

 

Türkiye'de uzun zamandır beklenen 'cezaevlerine af' konusu MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin fitili ateşlemesiyle Türkiye'nin en öncelikli gündem maddelerinden biri haline geldi. 

BEKLENEN AF ÇIKACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Gündemimizde af yok' şeklinde açıklaması umutları boşa çıkarsada Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından Yiğit Bulut'un düşüncelerini köşe yazdığı gazetede belirtmesi ve Yalçın Topçu'nun 'kader mahkumlarına af düşünülebilir' sözleri hükümetin af konusunda kamuoyunun nabzını ölçmeye yönelik girişimler olduğu belirtiliyor. 

CHP 'GÖRÜŞELİM' DEDİ

Türkiye'deki cezaevleri Ramazan Bayramı öncesinde tam anlamıyla hareketlenmiş durumda. Mahkum ve mahkum yakınları da artık hükümetten gelecek müjdeli bir habere kilitlendi. MHP af konusunda ısrarlı tavrını devam ettireceğini belirtirken, CHP'de makul bir affa destek olabileceğini ve kader mahkumlarına af düzenlemesi yapılabileceğinin işaretini verdi.

ERDOĞAN NE DİYECEK?

Şimdi gözler tamamen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın af konusunda neler söyleyeceğine çevrilirken, kısmi bir affın çıkarılabileceği hatta bunun bir kanun hükmünde kararname ile bir gece ansızın yapılabileceği söyleniyor. AK Parti'nin seçim öncesinde cezaevlerindeki yoğunluğu da göz önüne alarak bir af düzenlemesi yoluna gidebileceği ifade ediliyor.

CEZAEVLERİ HAREKETLİ

Bu zamana kadar MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ağzından çıkan hiç bir söz hükümetten geri dönmedi. Mahkum ve mahkum yakınlar da bu konuda en çok Bahçeli'nin sözlerine umut bağlamış durumda. Çıkartılacak bir affın 165 bin kişiyi doğrudan ilgilendirdiği bu durumun 24 haziranda yapılacak olan seçimlere de çok ciddi yansıması olacağı kaydediliyor.

BİR GECE ANSIZIN AF

Adalet Bakanlığı'nn son verilerine göre, kapasitesi 207 bin 339 olan cezaevlerinde toplam 265 bin kişi bulunuyor. Yapılacak bir af düzenlemesinin ise 165 bin kişiyi kapsayacağı düzenleme yapılmaması halinde ise kanun hükmünde bir kararname çıkartılarak kısmi bir afla bir çok mahkumun cezavinden çıkartılacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.