pendik escort bayan
ak

Bip'te Gnç Kanalını Takip Edenler İnternet Kazanıyor

Spor 21.06.2018 - 13:28, Güncelleme: 21.06.2018 - 13:28
 

Bip'te Gnç Kanalını Takip Edenler İnternet Kazanıyor

GNÇ kanalını takip eden gençler, 30 Haziran'a kadar haftalık 2 GB internet kazanacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin yerli mesajlaşma platformu BiP’in keşfet alanında bulunan GNÇ kanalını takip eden gençler, 30 Haziran'a kadar haftalık 2 GB internet kazanacak.Turkcell açıklamasına göre, BiP keşfet alanında bulunan ve yenilenen GNÇ kanalı takibe alan yahut halihazırda takip eden Turkcell'li gençler, kanalda yer alan birbirinden eğlenceli aksiyonlara katılarak haftalık 2 GB internet kazanacak. GNÇ kanalından Çatlat Kazan, Kim 1 GB ister, Hadi’den Joker Kazan, Yaani’de Ara Kazan veya Dergilik İndir Kazan gibi kendilerine sunulan birbirinden farklı aksiyonlara katılan gençler, ayrıca birbirinden farklı hediyeler de kazanabilecek. Gigabyteları kapmak isteyen gençlerin,, GNÇ kanalını takip ederek, her gün kanala gidip, kendilerine sunulacak eğlenceli aksiyonlara katılması yeterli olacak.30 Haziran'a kadar internet paketleri kazandırmayı sürdürecek kampanyadan 25 yaş ve altındaki bireysel, kurumsal ses hattına sahip gençler faydalanabilecek.
GNÇ kanalını takip eden gençler, 30 Haziran'a kadar haftalık 2 GB internet kazanacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin yerli mesajlaşma platformu BiP’in keşfet alanında bulunan GNÇ kanalını takip eden gençler, 30 Haziran'a kadar haftalık 2 GB internet kazanacak.

Turkcell açıklamasına göre, BiP keşfet alanında bulunan ve yenilenen GNÇ kanalı takibe alan yahut halihazırda takip eden Turkcell'li gençler, kanalda yer alan birbirinden eğlenceli aksiyonlara katılarak haftalık 2 GB internet kazanacak.

GNÇ kanalından Çatlat Kazan, Kim 1 GB ister, Hadi’den Joker Kazan, Yaani’de Ara Kazan veya Dergilik İndir Kazan gibi kendilerine sunulan birbirinden farklı aksiyonlara katılan gençler, ayrıca birbirinden farklı hediyeler de kazanabilecek.

Gigabyteları kapmak isteyen gençlerin,, GNÇ kanalını takip ederek, her gün kanala gidip, kendilerine sunulacak eğlenceli aksiyonlara katılması yeterli olacak.

30 Haziran'a kadar internet paketleri kazandırmayı sürdürecek kampanyadan 25 yaş ve altındaki bireysel, kurumsal ses hattına sahip gençler faydalanabilecek.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.