pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bilinenin Aksine Çabuk Acıktıran 8 Yiyecek

Yaşam 18.11.2016 - 11:52, Güncelleme: 18.11.2016 - 11:52
 

Bilinenin Aksine Çabuk Acıktıran 8 Yiyecek

Tükettiğinizde farkında olmadan çok daha çabuk acıkacağınız 8 yiyecek...

Tükettiğinizde farkında olmadan çok daha çabuk acıkacağınız 8 yiyecek...  Yumurta beyazıYumurta sarısının düşmanınız olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yumurtanın sadece beyazını yediğinizde daha çabuk acıkıyorsunuz. Buğday ekmeğiKan şekeri dengenizi bozan buğday ekmeği çok çabuk acıkmanıza neden oluyor. PeynirPeynirde bulunan kazein beyinde eroin ve morfine benzer bir etki bırakıyor. Yani yedikçe daha fazlasını istiyorsunuz. Doymak için peynirin yanında sebze yiyin. SuşiBasit karbonhidratlar vücutta hızlıca ayrılarak çabuk acıkmanıza neden oluyor. Suşide bulunan beyaz pirinç de bu karbonhidratlardan bir tanesi. Meyveli yoğurtHazır aldığınız meyveli yoğurtlar bolca şeker içerdiği için çabuk acıkmanıza neden oluyor. Sağlıklı bir atıştırmalık istiyorsanız süzme yoğurda meyve ve kuruyemiş ekleyerek kendi yoğurdunuzu kendiniz hazırlayın. Meyve suyuMeyveler şeker bakımından oldukça zengin olduğu için liflerini attığınızda kan şekerinizi yükseltebilir. Bu nedenle meyve suyu içmek yerine meyveleri olduğu gibi yiyin. Şekerli kahvaltılık gevrekRengarenk şekerli gevreklerin oldukça iştah açıcı olduğunu biliyoruz ancak uzun süre tok kalmak istiyorsanız bunun yerine yulaf ezmesi, ceviz ve kuru üzümü karıştırarak tüketin. Tuzlu krakerYüksek sodyum içeren yiyecekler susuz kalmanıza neden olur. Yapılan bir araştırmaya göre her zaman susuzluk ve açlığı birbirinden ayıramıyoruz.
Tükettiğinizde farkında olmadan çok daha çabuk acıkacağınız 8 yiyecek...

Tükettiğinizde farkında olmadan çok daha çabuk acıkacağınız 8 yiyecek...

 
 
Yumurta beyazı
Yumurta sarısının düşmanınız olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yumurtanın sadece beyazını yediğinizde daha çabuk acıkıyorsunuz.
 
Buğday ekmeği
Kan şekeri dengenizi bozan buğday ekmeği çok çabuk acıkmanıza neden oluyor.
 
Peynir
Peynirde bulunan kazein beyinde eroin ve morfine benzer bir etki bırakıyor. Yani yedikçe daha fazlasını istiyorsunuz. Doymak için peynirin yanında sebze yiyin.
 
Suşi
Basit karbonhidratlar vücutta hızlıca ayrılarak çabuk acıkmanıza neden oluyor. Suşide bulunan beyaz pirinç de bu karbonhidratlardan bir tanesi.
 
Meyveli yoğurt
Hazır aldığınız meyveli yoğurtlar bolca şeker içerdiği için çabuk acıkmanıza neden oluyor. Sağlıklı bir atıştırmalık istiyorsanız süzme yoğurda meyve ve kuruyemiş ekleyerek kendi yoğurdunuzu kendiniz hazırlayın.
 
Meyve suyu
Meyveler şeker bakımından oldukça zengin olduğu için liflerini attığınızda kan şekerinizi yükseltebilir. Bu nedenle meyve suyu içmek yerine meyveleri olduğu gibi yiyin.
 
Şekerli kahvaltılık gevrek
Rengarenk şekerli gevreklerin oldukça iştah açıcı olduğunu biliyoruz ancak uzun süre tok kalmak istiyorsanız bunun yerine yulaf ezmesi, ceviz ve kuru üzümü karıştırarak tüketin.
 
Tuzlu kraker
Yüksek sodyum içeren yiyecekler susuz kalmanıza neden olur. Yapılan bir araştırmaya göre her zaman susuzluk ve açlığı birbirinden ayıramıyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.