pendik escort bayan
ak

Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çelik, Kırşehir'de

16.02.2018 - 16:53, Güncelleme: 16.02.2018 - 16:53
 

Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çelik, Kırşehir'de

KIRŞEHİR (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti teşkilatlarının 2019 seçimleri için her zaman sahada çalışma...

KIRŞEHİR (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti teşkilatlarının 2019 seçimleri için her zaman sahada çalışma yapması gerektiğini söyledi.AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı binasını ziyaret eden Çelik, kongrede göreve gelen İl Başkanı Muzaffer Aslan ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.Türkiye ve AK Parti için 2019 yılında yapılacak seçimlerin tarihi bir dönüm noktası olduğunu aktaran Çelik, şöyle konuştu: "Teşkilatlarımız her zaman vatadandaşlarımız ve esnafla içiçe olmalı. Vatandaşlarımızın taleplerini alarak çözüm üretilmesine katkı yapmalıdır. Bizlerin görevi milletimizin yanında olmak. Ülkemize ve şehrimize ne kadar çok katkı yapabilirsek en önemli görevi yapmış oluruz. Kırşehir'de eski ve yeni milletvekillerinin bir arada olması, birlik ve beraberliğin olması bizi mutlu ediyor. Teşkilatlarımız 2019 seçimleri için her zaman saha da çalışma yapmalıdır."Ziyarete, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Muzaffer Aslan ile çok sayıda partili katıldı.Bakan Yardımcısı Çelik, Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci'yi de makamında ziyaret ederek kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
KIRŞEHİR (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti teşkilatlarının 2019 seçimleri için her zaman sahada çalışma...

KIRŞEHİR (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti teşkilatlarının 2019 seçimleri için her zaman sahada çalışma yapması gerektiğini söyledi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı binasını ziyaret eden Çelik, kongrede göreve gelen İl Başkanı Muzaffer Aslan ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.

Türkiye ve AK Parti için 2019 yılında yapılacak seçimlerin tarihi bir dönüm noktası olduğunu aktaran Çelik, şöyle konuştu:

"Teşkilatlarımız her zaman vatadandaşlarımız ve esnafla içiçe olmalı. Vatandaşlarımızın taleplerini alarak çözüm üretilmesine katkı yapmalıdır. Bizlerin görevi milletimizin yanında olmak. Ülkemize ve şehrimize ne kadar çok katkı yapabilirsek en önemli görevi yapmış oluruz. Kırşehir'de eski ve yeni milletvekillerinin bir arada olması, birlik ve beraberliğin olması bizi mutlu ediyor. Teşkilatlarımız 2019 seçimleri için her zaman saha da çalışma yapmalıdır."

Ziyarete, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Muzaffer Aslan ile çok sayıda partili katıldı.

Bakan Yardımcısı Çelik, Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci'yi de makamında ziyaret ederek kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.