pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bik Sivas Müdüründen Ziyaretler

06.02.2017 - 15:13, Güncelleme: 06.02.2017 - 15:13
 

Bik Sivas Müdüründen Ziyaretler

SİVAS (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Müdürü Sabri Karakaya, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ile İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy’u makamında...

SİVAS (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Müdürü Sabri Karakaya, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ile İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy’u makamında ziyaret etti. BİK'ten yapılan açıklamaya göre, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı İrcal ile İl Emniyet Müdürü Aksoy'u ziyaret eden Karakaya, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Karakaya, gazetelerin ilgili mevzuata uygun olarak yayın hayatlarını sürdürmeleri için çalıştıklarını, kurumlar ile gazeteler arasında köprü görevi üstlendiklerini aktardı. İcral ve Aksoy da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.
SİVAS (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Müdürü Sabri Karakaya, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ile İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy’u makamında...

SİVAS (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Müdürü Sabri Karakaya, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ile İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy’u makamında ziyaret etti.

BİK'ten yapılan açıklamaya göre, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı İrcal ile İl Emniyet Müdürü Aksoy'u ziyaret eden Karakaya, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Karakaya, gazetelerin ilgili mevzuata uygun olarak yayın hayatlarını sürdürmeleri için çalıştıklarını, kurumlar ile gazeteler arasında köprü görevi üstlendiklerini aktardı.

İcral ve Aksoy da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.