pendik escort bayan
ak

Bik Sivas Müdürü Karakaya'nın Ziyaretleri

27.02.2017 - 19:03, Güncelleme: 27.02.2017 - 19:03
 

Bik Sivas Müdürü Karakaya'nın Ziyaretleri

SİVAS (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Sabri Karakaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ve Sivas Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifine ziyarette...

SİVAS (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Sabri Karakaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ve Sivas Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifine ziyarette bulundu. SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakaya ziyaretinde SESOB Başkanı Beşir Köksal ile görüş alışverişinde bulundu. Sivas’ta görev yapmaktan mutlu olduğunu belirten Karakaya, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle her zaman uyumlu çalışacaklarını, basın konusunda destek olmaya gayret göstereceklerini aktardı. Köksal'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Karakaya, "Girişimci olan ve esnafının sorunlarıyla yakından ilgilenen başkanımın bilgi ve tecrübelerinden faydalanıyoruz. Sivas için yapılması gereken her konuda yardım ve desteğe hazırız. İlimizin tanıtımının reklam ve basın yoluyla yapılacağını ifade ediyor, bu konuda yardıma hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum." ifadesini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Köksal ise basının çok önemli olduğunu, esnafın ve teşkilatın sorunlarının çözümü için yardımcı olduklarını belirterek, "SESOB olarak yazılı ve görsel basınımızı çok önemsiyoruz. Her zaman sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı gündeme getiriyorlar. Basın İlan Kurumu da bizlere her konuda destek oluyor. Yapmış olduğunuz ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.Karakaya, kısa süre önce yapılan genel kurul toplantısı sonrasında güven tazeleyen Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil’i de makamında ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog içerisinde olduklarını ifade eden Karakaya, bu kapsamda esnaf ve sanatkarın temsilcisi olan Demirgil’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduklarını aktardı. Demirgil ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Karakaya kooperatifin yaptığı faaliyetlerde her zaman destek olacaklarını sözlerine ekledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirgil ise Karakaya'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Sabri Karakaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ve Sivas Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifine ziyarette...

SİVAS (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Sabri Karakaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ve Sivas Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifine ziyarette bulundu.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakaya ziyaretinde SESOB Başkanı Beşir Köksal ile görüş alışverişinde bulundu.

Sivas’ta görev yapmaktan mutlu olduğunu belirten Karakaya, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle her zaman uyumlu çalışacaklarını, basın konusunda destek olmaya gayret göstereceklerini aktardı.

Köksal'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Karakaya, "Girişimci olan ve esnafının sorunlarıyla yakından ilgilenen başkanımın bilgi ve tecrübelerinden faydalanıyoruz. Sivas için yapılması gereken her konuda yardım ve desteğe hazırız. İlimizin tanıtımının reklam ve basın yoluyla yapılacağını ifade ediyor, bu konuda yardıma hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum." ifadesini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Köksal ise basının çok önemli olduğunu, esnafın ve teşkilatın sorunlarının çözümü için yardımcı olduklarını belirterek, "SESOB olarak yazılı ve görsel basınımızı çok önemsiyoruz. Her zaman sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı gündeme getiriyorlar. Basın İlan Kurumu da bizlere her konuda destek oluyor. Yapmış olduğunuz ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Karakaya, kısa süre önce yapılan genel kurul toplantısı sonrasında güven tazeleyen Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil’i de makamında ziyaret etti.

Sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog içerisinde olduklarını ifade eden Karakaya, bu kapsamda esnaf ve sanatkarın temsilcisi olan Demirgil’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduklarını aktardı.

Demirgil ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Karakaya kooperatifin yaptığı faaliyetlerde her zaman destek olacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirgil ise Karakaya'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.