pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

BİK Genel Müdürü Karaca: Yazılı basında dönüm noktasındayız

11.07.2016 - 21:46, Güncelleme: 11.07.2016 - 21:46
 

BİK Genel Müdürü Karaca: Yazılı basında dönüm noktasındayız

BASIN İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, internet gazeteciliğinin artık ön plana çıktığını belirterek, "Yazılı basında dönüm noktasındayız"...

BASIN İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, internet gazeteciliğinin artık ön plana çıktığını belirterek, "Yazılı basında dönüm noktasındayız" dedi.Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca, Sivas'ta yerel basınla kahvaltı programında bir araya geldi. Özel bir restoranda düzenlenen kahvaltı programına Karaca'nın yanı sıra İlan Hizmetleri Müdürü İdris Çam, BİK Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel ve basın mensupları katıldı. Kahvaltı programında konuşan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca, kurum faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yazılı basının internet ortamına geçeceğini söyleyen Karaca, "Artık internet diye bir baş belamız var. Bundan kurtulamayız. Bütün dünyada Amerikan gazetelerinin çoğu bütün dünyada satılır, onlar bile artık kağıt olarak basılmıyor. Artık biz de dönüm noktasına geldik. Gazetelerimiz daha güçlü olarak yayıncılık yaparak hayatlarına devam edecekler. İnternet gazeteciliğimizi ön plana çıkarmamız lazım. Bu konuda kurum olarak bizim ön plana çıkmamız gerekiyor. Buraya sizlerle buluşmamızın bir sebebi budur" diye konuştu. Karaca, yerel gazetelerin kendini geliştirmesi, içeriğinde kendi şehrine ağırlık vermesi gerektiğinin önemine dikkat çekerek, bunun için de nitelikli eleman bulundurulmasının önemli olduğuna işaret etti.Kahvaltı programının ardından Sivas Valisi Davut Gül ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın makamlarında ziyaret eden Karaca kurumun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.FOTOĞRAFLI
BASIN İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, internet gazeteciliğinin artık ön plana çıktığını belirterek, "Yazılı basında dönüm noktasındayız"...

BASIN İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, internet gazeteciliğinin artık ön plana çıktığını belirterek, "Yazılı basında dönüm noktasındayız" dedi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca, Sivas'ta yerel basınla kahvaltı programında bir araya geldi. Özel bir restoranda düzenlenen kahvaltı programına Karaca'nın yanı sıra İlan Hizmetleri Müdürü İdris Çam, BİK Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel ve basın mensupları katıldı. Kahvaltı programında konuşan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca, kurum faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yazılı basının internet ortamına geçeceğini söyleyen Karaca, "Artık internet diye bir baş belamız var. Bundan kurtulamayız. Bütün dünyada Amerikan gazetelerinin çoğu bütün dünyada satılır, onlar bile artık kağıt olarak basılmıyor. Artık biz de dönüm noktasına geldik. Gazetelerimiz daha güçlü olarak yayıncılık yaparak hayatlarına devam edecekler. İnternet gazeteciliğimizi ön plana çıkarmamız lazım. Bu konuda kurum olarak bizim ön plana çıkmamız gerekiyor. Buraya sizlerle buluşmamızın bir sebebi budur" diye konuştu. Karaca, yerel gazetelerin kendini geliştirmesi, içeriğinde kendi şehrine ağırlık vermesi gerektiğinin önemine dikkat çekerek, bunun için de nitelikli eleman bulundurulmasının önemli olduğuna işaret etti.

Kahvaltı programının ardından Sivas Valisi Davut Gül ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın makamlarında ziyaret eden Karaca kurumun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI

BİK Genel Müdürü Karaca: Yazılı basında dönüm noktasındayız

BİK Genel Müdürü Karaca: Yazılı basında dönüm noktasındayız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.