pendik escort bayan
ak

Bfgoodrich Otomobil Tutkunlarına Destek Olacak

24.09.2017 - 12:08, Güncelleme: 24.09.2017 - 12:08
 

Bfgoodrich Otomobil Tutkunlarına Destek Olacak

BFGoodrich, geçen yıl başlattığı projesi Good Project ile bu sene de hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere destek veriyor- Şirket, proje kapsamında mali imkansızlıklar nedeniyle otomobil hayallerini gerçekleştirememiş kişilerin projelerini finanse edece

İSTANBUL (AA) - Lastik üreticisi Michelin tarafından üretilen BFGoodrich, geçen yıl başlattığı projesi Good Project ile bu sene de hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere destek veriyor. BFGoodrich proje kapsamında mali imkansızlıklar nedeniyle otomobil hayallerini gerçekleştirememiş kişilerin projelerini finanse edecek.BFGoodrich açıklamasına göre, 8 Ekim tarihine kadar bütün Avrupa’da gerçekleştirilecek elemeler ile off road yarışına katılmak, eski otomobilini yenilemek, bir yol hikayesi gerçekleştirmek gibi hayallerini hayata geçirmek isteyen dünya çapında 10 projeye donanım, lojistik ve finansman desteği sağlanacak. - Adaylar internet sitesinden başvurabilecek Elemelere katılmak isteyen adaylar, 8 Ekim tarihine kadar http://goodproject.bfgoodrich.com/subscribe internet sitesi üzerinden adaylık başvurusunda bulunabiliyor. BFGoodrich uzmanlarından oluşan jüri değerlendirmesi sonucunda seçilen 10 projeye destek sunulacak.Seçilen adaylar BFGoodrich® markasının elçileri olacak ve projelerinin hayata geçilişine ilişkin her bir aşamaya ait yazıları, filmleri ve fotoğrafları markanın Facebook sayfası BFGoodrichTires ve internet sitesi http://goodproject.bfgoodrich.com üzerinden paylaşacak.Adayların projeleriyle başvurmadan önce, iyi derecede İngilizce konuşmak, araçları yalnızca BFGoodrich lastikleri ile donatılmış olmak ve sosyal ağlar üzerinde aktif olmak ve takip edilmek kriterlerine uygun olup olmadıklarını kontrol etmeleri gerekiyor.
BFGoodrich, geçen yıl başlattığı projesi Good Project ile bu sene de hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere destek veriyor- Şirket, proje kapsamında mali imkansızlıklar nedeniyle otomobil hayallerini gerçekleştirememiş kişilerin projelerini finanse edece

İSTANBUL (AA) - Lastik üreticisi Michelin tarafından üretilen BFGoodrich, geçen yıl başlattığı projesi Good Project ile bu sene de hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere destek veriyor. BFGoodrich proje kapsamında mali imkansızlıklar nedeniyle otomobil hayallerini gerçekleştirememiş kişilerin projelerini finanse edecek.

BFGoodrich açıklamasına göre, 8 Ekim tarihine kadar bütün Avrupa’da gerçekleştirilecek elemeler ile off road yarışına katılmak, eski otomobilini yenilemek, bir yol hikayesi gerçekleştirmek gibi hayallerini hayata geçirmek isteyen dünya çapında 10 projeye donanım, lojistik ve finansman desteği sağlanacak.


- Adaylar internet sitesinden başvurabilecek


Elemelere katılmak isteyen adaylar, 8 Ekim tarihine kadar http://goodproject.bfgoodrich.com/subscribe internet sitesi üzerinden adaylık başvurusunda bulunabiliyor. BFGoodrich uzmanlarından oluşan jüri değerlendirmesi sonucunda seçilen 10 projeye destek sunulacak.

Seçilen adaylar BFGoodrich® markasının elçileri olacak ve projelerinin hayata geçilişine ilişkin her bir aşamaya ait yazıları, filmleri ve fotoğrafları markanın Facebook sayfası BFGoodrichTires ve internet sitesi http://goodproject.bfgoodrich.com üzerinden paylaşacak.

Adayların projeleriyle başvurmadan önce, iyi derecede İngilizce konuşmak, araçları yalnızca BFGoodrich lastikleri ile donatılmış olmak ve sosyal ağlar üzerinde aktif olmak ve takip edilmek kriterlerine uygun olup olmadıklarını kontrol etmeleri gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.