pendik escort bayan
ak

Beyşehir'e Katlı Otopark Yapılacak

06.09.2017 - 14:23, Güncelleme: 06.09.2017 - 14:23
 

Beyşehir'e Katlı Otopark Yapılacak

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi. Başkan Özaltun,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi. Başkan Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilmesi planlanan katlı otopark ve kapalı pazar yerinin proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.Katlı otoparkta proje çalışmasında sona gelindiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti."İhalenin ekim ayında yapılmasını bekliyoruz. İhale sonrası çalışmalar başlayacak. 2018 yılında bitirilmesi hedefleniyor. Otopark 5 katlı olacak, zemin kat kapalı pazar yeri olarak hizmet verecek. Bu proje gerçekleştiğinde ilçemizin önemli sorunlarından biri daha çözüme kavuşacak."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi. Başkan Özaltun,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi.

Başkan Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilmesi planlanan katlı otopark ve kapalı pazar yerinin proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Katlı otoparkta proje çalışmasında sona gelindiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti.

"İhalenin ekim ayında yapılmasını bekliyoruz. İhale sonrası çalışmalar başlayacak. 2018 yılında bitirilmesi hedefleniyor. Otopark 5 katlı olacak, zemin kat kapalı pazar yeri olarak hizmet verecek. Bu proje gerçekleştiğinde ilçemizin önemli sorunlarından biri daha çözüme kavuşacak."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.