pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'e Hasta Konukevi Yapılıyor

28.09.2017 - 10:28, Güncelleme: 28.09.2017 - 10:28
 

Beyşehir'e Hasta Konukevi Yapılıyor

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak hasta konukevinin inşaat çalışmaları başladı. Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak hasta konukevinin inşaat çalışmaları başladı. Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapımına başlanan ve 150 gün içerisinde tamamlanması planlanan Beyşehir Hasta Konukevi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Başkan Özaltun, Beyşehir'in yakın zamanda otel konforunda, 11 odalı, zemin katında eczane ve işyeri olarak kullanılabilecek dükkanlar ile teras katında kafeteryalar bulunan modern bir hasta konukevine kavuşacağını söyledi. Kaymakam Özdemir ve Belediye Başkanı Özaltun, yapımı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan ve kısa bir süre sonra ilçeye hizmet vermeye başlayacak Beyşehir Devlet Hastanesi'nde de incelemelerde bulundu.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak hasta konukevinin inşaat çalışmaları başladı. Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak hasta konukevinin inşaat çalışmaları başladı.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapımına başlanan ve 150 gün içerisinde tamamlanması planlanan Beyşehir Hasta Konukevi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Özaltun, Beyşehir'in yakın zamanda otel konforunda, 11 odalı, zemin katında eczane ve işyeri olarak kullanılabilecek dükkanlar ile teras katında kafeteryalar bulunan modern bir hasta konukevine kavuşacağını söyledi.

Kaymakam Özdemir ve Belediye Başkanı Özaltun, yapımı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan ve kısa bir süre sonra ilçeye hizmet vermeye başlayacak Beyşehir Devlet Hastanesi'nde de incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.