pendik escort bayan
ak

Beyşehir'den Zeytin Dalı Harekatı'na Bayraklı Destek

24.01.2018 - 13:03, Güncelleme: 24.01.2018 - 13:03
 

Beyşehir'den Zeytin Dalı Harekatı'na Bayraklı Destek

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla ilçe merkezindeki ev ve iş yerlerine Türk bayrağı dağıtımına başladı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile ilçe merkezindeki iş yerleri ile bazı evleri ziyaret ederek, bayrak dağıttı. İlçede iş yeri açan Suriyelilere de Türk bayrağı hediye eden Özaltun, gazeteciler yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'na desteklerini göstermek için ilçede ilk etapta 5 bin Türk bayrağı dağıtımı yapılacağını belirtti.Şanlı orduları Afrin'de çok çetin bir mücadele içerisindeyken, birlik ve beraberlik içerisinde bir kenetlenme içerisine girildiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:"Vatandaşlarımız bu sürecin belki fiili olarak içerisinde değil ama tüm gönlüyle, dualarıyla harekata destek veriyor. Allahımdan dileğim, askerlerimize güç kuvvet vermesi, ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulmaması. Türkiye, bu birlikteliği ortaya koyduğu sürece hiçbir güç ülkemizi yıkamayacaktır. Bu vesile ile rengini şehitlerimizin kanından alan şanlı al bayrağımızı evlerimizin balkonuna, iş yerlerimizin kapısına veya camlarına asarak tüm dünyaya yüce Türk milletinin bölünmez bütünlüğünü göstermek istiyoruz."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla ilçe merkezindeki ev ve iş yerlerine Türk bayrağı dağıtımına başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile ilçe merkezindeki iş yerleri ile bazı evleri ziyaret ederek, bayrak dağıttı.

İlçede iş yeri açan Suriyelilere de Türk bayrağı hediye eden Özaltun, gazeteciler yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'na desteklerini göstermek için ilçede ilk etapta 5 bin Türk bayrağı dağıtımı yapılacağını belirtti.

Şanlı orduları Afrin'de çok çetin bir mücadele içerisindeyken, birlik ve beraberlik içerisinde bir kenetlenme içerisine girildiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız bu sürecin belki fiili olarak içerisinde değil ama tüm gönlüyle, dualarıyla harekata destek veriyor. Allahımdan dileğim, askerlerimize güç kuvvet vermesi, ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulmaması. Türkiye, bu birlikteliği ortaya koyduğu sürece hiçbir güç ülkemizi yıkamayacaktır. Bu vesile ile rengini şehitlerimizin kanından alan şanlı al bayrağımızı evlerimizin balkonuna, iş yerlerimizin kapısına veya camlarına asarak tüm dünyaya yüce Türk milletinin bölünmez bütünlüğünü göstermek istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.