pendik escort bayan
ak

Beyşehir'den Kısa Kısa

18.08.2018 - 14:08, Güncelleme: 18.08.2018 - 14:08
 

Beyşehir'den Kısa Kısa

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Özaltun, mesajında, insanları birbirine yakınlaştıran,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Özaltun, mesajında, insanları birbirine yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını ifade etti.Bayramların, sevginin, vefanın, merhametin doruk noktasına ulaştığı, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı özel günler olduğunu aktaran Özaltun, şunları kaydetti:"Ülke olarak, sınırlarımızın içinde ve dışında huzurumuza kast eden terörle ve teröristlerle, ülkemize karşı başlatılan ekonomik savaşla mücadeleyi, kararlılıkla sürdürdüğümüz bu zorlu süreçte idrak ettiğimiz Kurban Bayramı vesilesi ile vurgulamak istiyorum ki; birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik girişimler, ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlar, beyhude bir çabadan öteye geçemeyecektir. Milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleriyle ülkemiz, daima birlik içinde, iri ve diri olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Beyşehirli hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi ise şükranla anıyorum. Ailelerimiz ve sevdiklerimizle beraber mutlu bir bayram geçirmeyi temenni ediyor, selam ve saygılar sunuyorum."- Leyleklerin yiyecek telaşıKonya'nın Beyşehir ilçesinde, hasat edilen tarlalarda yiyecek arayışına giren leylekler renkli görüntüler sergiliyor.Leylekler Vadisi'nin bulunduğu Yeşildağ Mahallesi'nde leylekler, bölgedeki ekili arazilerde hasat döneminin son bulmasının ardından tarlalarda toplu olarak yiyecek arayışına girdi.Gruplar halinde tarlalara gelen ve ekinlerin hasat edilmesi sonrasında anızlar arasında bulduğu çekirge, sürüngen ve böceklerle beslenmeye çalışan leylekler, mesailerini tamamlamalarının ardından yuvalarına dönüş yapıyor.Yeşildağ Mahallesi Muhtarı Mehmet Davutoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hasat dönemi sonuna gelindiğinde tarlaların leylekler için yiyecek deposu haline geldiğini söyledi.Leyleklerin yavrularıyla birlikte günün büyük bölümünü hasat edilen bu arazilerde geçirdiğini ifade eden Davutoğlu, "Burada anızlar arasında canlı ne bulduysa beslenebiliyor. Leylekler, önümüzdeki günlerde yaz mevsiminin sonuna doğru yaklaşmakta olduğumuz için daha sıcak ülkeler olan güney bölgelere göç etmek üzere yöremizden ayrılacaklar." diye konuştu.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Özaltun, mesajında, insanları birbirine yakınlaştıran,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Özaltun, mesajında, insanları birbirine yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını ifade etti.

Bayramların, sevginin, vefanın, merhametin doruk noktasına ulaştığı, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı özel günler olduğunu aktaran Özaltun, şunları kaydetti:

"Ülke olarak, sınırlarımızın içinde ve dışında huzurumuza kast eden terörle ve teröristlerle, ülkemize karşı başlatılan ekonomik savaşla mücadeleyi, kararlılıkla sürdürdüğümüz bu zorlu süreçte idrak ettiğimiz Kurban Bayramı vesilesi ile vurgulamak istiyorum ki; birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik girişimler, ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlar, beyhude bir çabadan öteye geçemeyecektir. Milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleriyle ülkemiz, daima birlik içinde, iri ve diri olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Beyşehirli hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi ise şükranla anıyorum. Ailelerimiz ve sevdiklerimizle beraber mutlu bir bayram geçirmeyi temenni ediyor, selam ve saygılar sunuyorum."


- Leyleklerin yiyecek telaşı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, hasat edilen tarlalarda yiyecek arayışına giren leylekler renkli görüntüler sergiliyor.

Leylekler Vadisi'nin bulunduğu Yeşildağ Mahallesi'nde leylekler, bölgedeki ekili arazilerde hasat döneminin son bulmasının ardından tarlalarda toplu olarak yiyecek arayışına girdi.

Gruplar halinde tarlalara gelen ve ekinlerin hasat edilmesi sonrasında anızlar arasında bulduğu çekirge, sürüngen ve böceklerle beslenmeye çalışan leylekler, mesailerini tamamlamalarının ardından yuvalarına dönüş yapıyor.

Yeşildağ Mahallesi Muhtarı Mehmet Davutoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hasat dönemi sonuna gelindiğinde tarlaların leylekler için yiyecek deposu haline geldiğini söyledi.

Leyleklerin yavrularıyla birlikte günün büyük bölümünü hasat edilen bu arazilerde geçirdiğini ifade eden Davutoğlu, "Burada anızlar arasında canlı ne bulduysa beslenebiliyor. Leylekler, önümüzdeki günlerde yaz mevsiminin sonuna doğru yaklaşmakta olduğumuz için daha sıcak ülkeler olan güney bölgelere göç etmek üzere yöremizden ayrılacaklar." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.