pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'den Kısa Kısa

02.06.2018 - 14:43, Güncelleme: 02.06.2018 - 14:43
 

Beyşehir'den Kısa Kısa

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.Beyşehir Belediyesi Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Özaltun, ilçeye yapılan hizmetlerden bahsetti.Beyşehir’de yapılması talep edilen hizmetler konusunda her türlü isteğe açık olduklarını dile getiren Özaltun, "Hizmet verdikçe, halkımızın yüzündeki o mutluluğu görmemiz bizleri kırbaçlıyor. Beyşehir’e geçmişten günümüze hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Bir çok hizmeti ilçemize kazandırdık. Kazandırmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.Toplantıya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve STK temsilcileri katıldı.- Özaltun'un mahalle ziyaretleriBeyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'un mahalle ziyaretleri sürüyor.Başkan Özaltun, bu kapsamda ilçeye bağlı Gölyaka Mahallesini ziyaret etti.Vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Özaltun, Gölyaka’ya Belediye olarak bir düğün salonu kazandıracaklarını söyledi.Beyşehir Belediyesi olarak ilçe merkezine olduğu gibi bağlı dış mahallelere de hizmet için adeta seferber olduklarını dile getiren Özaltun, "Bizler sizlere gece gündüz demeden nasıl bir hizmet verebiliriz çalışması içerisindeyiz. Sizler isteyin biz yapalım." diye konuştu.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Beyşehir Belediyesi Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Özaltun, ilçeye yapılan hizmetlerden bahsetti.

Beyşehir’de yapılması talep edilen hizmetler konusunda her türlü isteğe açık olduklarını dile getiren Özaltun, "Hizmet verdikçe, halkımızın yüzündeki o mutluluğu görmemiz bizleri kırbaçlıyor. Beyşehir’e geçmişten günümüze hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Bir çok hizmeti ilçemize kazandırdık. Kazandırmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

Toplantıya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve STK temsilcileri katıldı.


- Özaltun'un mahalle ziyaretleri

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'un mahalle ziyaretleri sürüyor.

Başkan Özaltun, bu kapsamda ilçeye bağlı Gölyaka Mahallesini ziyaret etti.

Vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Özaltun, Gölyaka’ya Belediye olarak bir düğün salonu kazandıracaklarını söyledi.

Beyşehir Belediyesi olarak ilçe merkezine olduğu gibi bağlı dış mahallelere de hizmet için adeta seferber olduklarını dile getiren Özaltun, "Bizler sizlere gece gündüz demeden nasıl bir hizmet verebiliriz çalışması içerisindeyiz. Sizler isteyin biz yapalım." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.