pendik escort bayan
ak

Beyşehir'den Kısa Kısa

13.02.2018 - 12:23, Güncelleme: 13.02.2018 - 12:23
 

Beyşehir'den Kısa Kısa

KONYA (AA) - Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Beyşehir'de yapımı devam eden hastanede incelemelerde bulundu.Koç, yaptığı açıklamada,...

KONYA (AA) - Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Beyşehir'de yapımı devam eden hastanede incelemelerde bulundu.Koç, yaptığı açıklamada, yeni devlet hastanesinin 31 bin 930 metrekarelik bir kapalı alana yapıldığını belirterek, bu fiziki yapısıyla eski hastanenin, yaklaşık üç katı bir büyüklüğüne sahip olduğunu söyledi.Hastanenin tamamlanmasıyla, vatandaşlara daha iyi bir sağlık hizmetinin verileceğini aktaran Koç, "Sağlık Bakanlığımız pek çok ilçede olduğu gibi Beyşehir'de de bizlere güzel bir eser teslim etmiştir. Devletimiz böylesine önemli yatırımları hiçbir masraftan kaçınmayarak, tamamlamış durumda. Bizlerin de böylesine güzel bir hastanede hiçbir bahanemiz olmadan en güzel hizmeti sunma zorunluluğumuz vardır. Bize teslim edilen bu eseri en güzel şekilde çalıştırmalıyız." ifadesini kullandı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise hastanenin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.- Beyşehir Gölü'nde bir yılda 101 avcıya 187 bin lira cezaBeyşehir Gölü'nde geçen yıl yapılan denetim ve kontrollerde yasa dışı yollarla avlandığı belirlenen 101 avcıya, toplam 187 bin liralık idari para cezası uygulandığı bildirildi.İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Kaya, yaptığı açıklamada, serbest ve yasak dönemde, su ürünlerinin korunmasına yönelik olarak 2017 yılında 626 denetimin gerçekleştirdiğini belirtti.Denetimlerde, gerekli prosedürleri taşımayan kişilere ceza verildiğini ifade eden Kaya, şunları kaydetti:"Beyşehir Gölü'nde geçtiğimiz yıl yapılan denetim ve kontrollerde yasa dışı yollarla avlandığı belirlenen 101 avcıya, toplam 187 bin liralık idari para cezası uygulandı. Koruma ve kontrol faaliyetlerinde kullanılmak üzere, kurumumuz kontrol teknelerine takılan iki adet ırgat (ağ toplama aracı) ile Beyşehir Gölü'nde üreme eşiğine gelmemiş asgari avlanabilir boy limitine ulaşmamış sudak balığı avcılığında kullanılan küçük göz açıklığına sahip misina ağların toplanmasına daha etkin bir şekilde devam edilecektir. Elektroşok ile yapılan avcılığa nasıl bir katliam gözüyle bakıyorsak, üreme dönemi geçirmemiş olan bebek sudak balığının avlanmasına da yine katliam gözüyle bakıyoruz. 2018 yılında da su ürünleri koruma ve kontrol faaliyetlerine bir önceki yıla göre, etkinliğimizi daha da artırarak devam edeceğiz. Çünkü Beyşehir Gölü bize miras değil, bir emanettir."
KONYA (AA) - Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Beyşehir'de yapımı devam eden hastanede incelemelerde bulundu.Koç, yaptığı açıklamada,...

KONYA (AA) - Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Beyşehir'de yapımı devam eden hastanede incelemelerde bulundu.

Koç, yaptığı açıklamada, yeni devlet hastanesinin 31 bin 930 metrekarelik bir kapalı alana yapıldığını belirterek, bu fiziki yapısıyla eski hastanenin, yaklaşık üç katı bir büyüklüğüne sahip olduğunu söyledi.

Hastanenin tamamlanmasıyla, vatandaşlara daha iyi bir sağlık hizmetinin verileceğini aktaran Koç, "Sağlık Bakanlığımız pek çok ilçede olduğu gibi Beyşehir'de de bizlere güzel bir eser teslim etmiştir. Devletimiz böylesine önemli yatırımları hiçbir masraftan kaçınmayarak, tamamlamış durumda. Bizlerin de böylesine güzel bir hastanede hiçbir bahanemiz olmadan en güzel hizmeti sunma zorunluluğumuz vardır. Bize teslim edilen bu eseri en güzel şekilde çalıştırmalıyız." ifadesini kullandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise hastanenin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

- Beyşehir Gölü'nde bir yılda 101 avcıya 187 bin lira ceza

Beyşehir Gölü'nde geçen yıl yapılan denetim ve kontrollerde yasa dışı yollarla avlandığı belirlenen 101 avcıya, toplam 187 bin liralık idari para cezası uygulandığı bildirildi.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Kaya, yaptığı açıklamada, serbest ve yasak dönemde, su ürünlerinin korunmasına yönelik olarak 2017 yılında 626 denetimin gerçekleştirdiğini belirtti.

Denetimlerde, gerekli prosedürleri taşımayan kişilere ceza verildiğini ifade eden Kaya, şunları kaydetti:

"Beyşehir Gölü'nde geçtiğimiz yıl yapılan denetim ve kontrollerde yasa dışı yollarla avlandığı belirlenen 101 avcıya, toplam 187 bin liralık idari para cezası uygulandı. Koruma ve kontrol faaliyetlerinde kullanılmak üzere, kurumumuz kontrol teknelerine takılan iki adet ırgat (ağ toplama aracı) ile Beyşehir Gölü'nde üreme eşiğine gelmemiş asgari avlanabilir boy limitine ulaşmamış sudak balığı avcılığında kullanılan küçük göz açıklığına sahip misina ağların toplanmasına daha etkin bir şekilde devam edilecektir. Elektroşok ile yapılan avcılığa nasıl bir katliam gözüyle bakıyorsak, üreme dönemi geçirmemiş olan bebek sudak balığının avlanmasına da yine katliam gözüyle bakıyoruz. 2018 yılında da su ürünleri koruma ve kontrol faaliyetlerine bir önceki yıla göre, etkinliğimizi daha da artırarak devam edeceğiz. Çünkü Beyşehir Gölü bize miras değil, bir emanettir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.