pendik escort bayan
ak

Beyşehir'deki Köprü İnşaatları Bitti

02.06.2017 - 14:13, Güncelleme: 02.06.2017 - 14:13
 

Beyşehir'deki Köprü İnşaatları Bitti

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde yapımı devam eden Sevindik ve Üçpınar Mahalleleri köprülerinin inşaatlarının tamamlandığı bildirildi.Beyşehir Belediye...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde yapımı devam eden Sevindik ve Üçpınar Mahalleleri köprülerinin inşaatlarının tamamlandığı bildirildi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı yazılı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi 4. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Sevindik Köprüsü ve Üçpınar Köprüsü çalışmalarının sonlandığını belirtti.Beyşehir ilçe merkezi ile Sevindik Mahallesi bağlantısını sağlayan eski köprünün iki aracın yan yana geçemeyeceği kadar dar olması nedeniyle yenisinin yapılmasına karar verildiğini belirten Özaltun, açıklamasında şunlara yer verdi:"Gelen yoğun talep üzerine Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından bir süre önce eski köprü yıkılarak yenisinin yapımına başlandı. İnşaat çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlanan yeni köprü 12 metre genişliğe, 9 metre uzunluğa ve kiriş üstü 3,9 metre yüksekliğe sahip. Sarıöz çayının üzerinden geçen yeni köprüde suyun akışını kontrol altında tutabilmek amacıyla dalga kıranlar da yapıldı. Ayrıca, Üçpınar Mahallesi'nin bağlantısını sağlayan yol güzergahındaki köprünün yapımı da tamamlandı."
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde yapımı devam eden Sevindik ve Üçpınar Mahalleleri köprülerinin inşaatlarının tamamlandığı bildirildi.Beyşehir Belediye...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde yapımı devam eden Sevindik ve Üçpınar Mahalleleri köprülerinin inşaatlarının tamamlandığı bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı yazılı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi 4. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Sevindik Köprüsü ve Üçpınar Köprüsü çalışmalarının sonlandığını belirtti.

Beyşehir ilçe merkezi ile Sevindik Mahallesi bağlantısını sağlayan eski köprünün iki aracın yan yana geçemeyeceği kadar dar olması nedeniyle yenisinin yapılmasına karar verildiğini belirten Özaltun, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Gelen yoğun talep üzerine Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından bir süre önce eski köprü yıkılarak yenisinin yapımına başlandı. İnşaat çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlanan yeni köprü 12 metre genişliğe, 9 metre uzunluğa ve kiriş üstü 3,9 metre yüksekliğe sahip.

Sarıöz çayının üzerinden geçen yeni köprüde suyun akışını kontrol altında tutabilmek amacıyla dalga kıranlar da yapıldı. Ayrıca, Üçpınar Mahallesi'nin bağlantısını sağlayan yol güzergahındaki köprünün yapımı da tamamlandı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.