pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Yollarda Tuzlama Çalışmaları

27.12.2018 - 15:43, Güncelleme: 27.12.2018 - 15:43
 

Beyşehir'de Yollarda Tuzlama Çalışmaları

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kar yağışı sonrası etkili olmaya başlayan ağır kış şartlarının trafiğe çıkan sürücüleri olumsuz...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kar yağışı sonrası etkili olmaya başlayan ağır kış şartlarının trafiğe çıkan sürücüleri olumsuz etkilememesi için çalışma yürütülüyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, hava sıcaklıklarının eksi değerlere düşmesi üzerine ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan yollarda görülen buzlanmaya karşı önlem alındığını belirtti.Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, şehir merkezi ana arterlerde, cadde ve sokaklarda, özellikle eğimli kesimlerde buzlanmaya karşı tedbir aldığını kaydeden Özaltun, "Ekipler tuzlama faaliyetlerine hız verdi. Bu konuda şikayet ve talep gelen güzergahlara da ekiplerimizi yönlendiriyoruz. Sürücülerimizden üzücü bir kaza yaşanmaması için yollarda daha dikkatli ve yavaş seyretmelerini istiyoruz." dedi.
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kar yağışı sonrası etkili olmaya başlayan ağır kış şartlarının trafiğe çıkan sürücüleri olumsuz...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kar yağışı sonrası etkili olmaya başlayan ağır kış şartlarının trafiğe çıkan sürücüleri olumsuz etkilememesi için çalışma yürütülüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, hava sıcaklıklarının eksi değerlere düşmesi üzerine ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan yollarda görülen buzlanmaya karşı önlem alındığını belirtti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, şehir merkezi ana arterlerde, cadde ve sokaklarda, özellikle eğimli kesimlerde buzlanmaya karşı tedbir aldığını kaydeden Özaltun, "Ekipler tuzlama faaliyetlerine hız verdi. Bu konuda şikayet ve talep gelen güzergahlara da ekiplerimizi yönlendiriyoruz. Sürücülerimizden üzücü bir kaza yaşanmaması için yollarda daha dikkatli ve yavaş seyretmelerini istiyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.