pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de "Üreten Türkiye Konuşuyor" Paneli

07.11.2017 - 09:03, Güncelleme: 07.11.2017 - 09:03
 

Beyşehir'de "Üreten Türkiye Konuşuyor" Paneli

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde "Üreten Türkiye Konuşuyor" isimli panel düzenlendi.Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat İşletme Fakültesi, Eşrefoğlu...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde "Üreten Türkiye Konuşuyor" isimli panel düzenlendi.Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat İşletme Fakültesi, Eşrefoğlu Konferans Salonu'nda üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen panele ASKON Genel Başkan Yardımcıları Muhammet Ali Öz ve Orhan Aydın ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım konuşmacı olarak katıldı.ASKON Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Öz, sunumunda, düne kadar tüketen bir toplum, tüketen bir Türkiye varken artık Türkiye'nin her kesiminde üreten ve ürettiğini konuşan bir ülke olduğuna vurgu yaptı. Türkiye'nin son yıllarda her alanda yaptığı üretimlerle dünya çapında ciddi başarılara imza attığına dikkati çeken Öz, "Daha önceden belki şu an için komik geliyor ama para bulmak için kapı kapı dolaşan bir ülke iken Türkiye artık her yere yardım elini uzatan ve birçok ülkeye IMF gibi para yardımı yapan bir ülke haline geldi." dedi. ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım da sunumunda mesleki bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Üniversitelerden mezun olmaya hazırlanan, sohbet ettiği her gencin devlet memuru olabilmek ve devlet kademesine girmesinin mücadelesini verdiğini gördüğünü dile getiren Yıldırım, herkesin memur olmasının mümkün olmadığını bu anlamda gençlere özel sektörde de ciddi iş imkanları bulunduğunu hatırlattı.Konuşmaların ardından panelist iş adamları, öğrencilerin yönelttiği soruları cevaplandırdı.Panele, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, akademisyenler ve üniversite öğrencileri katıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde "Üreten Türkiye Konuşuyor" isimli panel düzenlendi.Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat İşletme Fakültesi, Eşrefoğlu...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde "Üreten Türkiye Konuşuyor" isimli panel düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat İşletme Fakültesi, Eşrefoğlu Konferans Salonu'nda üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen panele ASKON Genel Başkan Yardımcıları Muhammet Ali Öz ve Orhan Aydın ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım konuşmacı olarak katıldı.

ASKON Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Öz, sunumunda, düne kadar tüketen bir toplum, tüketen bir Türkiye varken artık Türkiye'nin her kesiminde üreten ve ürettiğini konuşan bir ülke olduğuna vurgu yaptı.

Türkiye'nin son yıllarda her alanda yaptığı üretimlerle dünya çapında ciddi başarılara imza attığına dikkati çeken Öz, "Daha önceden belki şu an için komik geliyor ama para bulmak için kapı kapı dolaşan bir ülke iken Türkiye artık her yere yardım elini uzatan ve birçok ülkeye IMF gibi para yardımı yapan bir ülke haline geldi." dedi.

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım da sunumunda mesleki bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Üniversitelerden mezun olmaya hazırlanan, sohbet ettiği her gencin devlet memuru olabilmek ve devlet kademesine girmesinin mücadelesini verdiğini gördüğünü dile getiren Yıldırım, herkesin memur olmasının mümkün olmadığını bu anlamda gençlere özel sektörde de ciddi iş imkanları bulunduğunu hatırlattı.

Konuşmaların ardından panelist iş adamları, öğrencilerin yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Panele, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, akademisyenler ve üniversite öğrencileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.