pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Trafik Kontrolleri

28.09.2018 - 11:38, Güncelleme: 28.09.2018 - 11:38
 

Beyşehir'de Trafik Kontrolleri

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, emniyet kemeri takmayan ve aracıyla seyir halindeyken telefonla konuşan sürücülere trafik ekipleri tarafından...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, emniyet kemeri takmayan ve aracıyla seyir halindeyken telefonla konuşan sürücülere trafik ekipleri tarafından cezai işlem uygulandı.Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Büro Amirliği'ne bağlı trafik ekipleri, öğretmenevi kavşağında trafik denetimi yaptı. Denetimde 70 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, 26 araç sürücüsüne emniyet kemeri takmamaktan ve seyir halindeyken cep telefonuyla konuşmak ve kullanmaktan ceza kesildi.Denetime tabi tutulan sürücülere söz konusu trafik kurallarına uymamaktan ceza uygulanırken, toplamda 26 araç sürücüsünü kesilen ceza miktarı 3 bin 700 liraya ulaştı.Bu arada, denetim ve kontrollerde 3 aracın da trafikten men edildiği öğrenildi. Beyşehir kent merkezinde benzer denetim ve kontrollerin devam edeceği belirtildi.
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, emniyet kemeri takmayan ve aracıyla seyir halindeyken telefonla konuşan sürücülere trafik ekipleri tarafından...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, emniyet kemeri takmayan ve aracıyla seyir halindeyken telefonla konuşan sürücülere trafik ekipleri tarafından cezai işlem uygulandı.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Büro Amirliği'ne bağlı trafik ekipleri, öğretmenevi kavşağında trafik denetimi yaptı. Denetimde 70 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, 26 araç sürücüsüne emniyet kemeri takmamaktan ve seyir halindeyken cep telefonuyla konuşmak ve kullanmaktan ceza kesildi.

Denetime tabi tutulan sürücülere söz konusu trafik kurallarına uymamaktan ceza uygulanırken, toplamda 26 araç sürücüsünü kesilen ceza miktarı 3 bin 700 liraya ulaştı.

Bu arada, denetim ve kontrollerde 3 aracın da trafikten men edildiği öğrenildi.

Beyşehir kent merkezinde benzer denetim ve kontrollerin devam edeceği belirtildi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.