pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Toplu Sünnet Şöleni

25.07.2016 - 12:33, Güncelleme: 25.07.2016 - 12:33
 

Beyşehir'de Toplu Sünnet Şöleni

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde toplu sünnet şöleninde 13 çocuk sünnet ettirildi.Beytepe Mahalle Muhtarlığı tarafından Konya Büyükşehir...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde toplu sünnet şöleninde 13 çocuk sünnet ettirildi.Beytepe Mahalle Muhtarlığı tarafından Konya Büyükşehir ve Beyşehir Belediyesi’nin de destek verdiği toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi.Beytepe mahalesinde yapılan tören kapsamında maddi durumu iyi olmayan ailelerin 13 çocuğu toplu olarak sünnet ettirildi. Sünnet şöleni mehteran gösterileri ile başlarken, organizasyon kapsamında mevlit okundu, katılımcılara yemek ikram edildi.Beytepe Mahallesi Muhtarı Arif Zedef, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinden gelen talep doğrultusunda toplu sünnet şölenini gerçekleştirdiklerini belirterek, dargelirli ailelerin 13 çocuğunun organizasyon kapsamında erkekliğe ilk adımı attığını söyledi.Zedef, şölene katkıda bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve tüm sponsorlara teşekkür etti.
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde toplu sünnet şöleninde 13 çocuk sünnet ettirildi.Beytepe Mahalle Muhtarlığı tarafından Konya Büyükşehir...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde toplu sünnet şöleninde 13 çocuk sünnet ettirildi.

Beytepe Mahalle Muhtarlığı tarafından Konya Büyükşehir ve Beyşehir Belediyesi’nin de destek verdiği toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi.

Beytepe mahalesinde yapılan tören kapsamında maddi durumu iyi olmayan ailelerin 13 çocuğu toplu olarak sünnet ettirildi. Sünnet şöleni mehteran gösterileri ile başlarken, organizasyon kapsamında mevlit okundu, katılımcılara yemek ikram edildi.

Beytepe Mahallesi Muhtarı Arif Zedef, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinden gelen talep doğrultusunda toplu sünnet şölenini gerçekleştirdiklerini belirterek, dargelirli ailelerin 13 çocuğunun organizasyon kapsamında erkekliğe ilk adımı attığını söyledi.

Zedef, şölene katkıda bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve tüm sponsorlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.