pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Telefon Dolandırıcılarına Karşı Uyarı

08.12.2016 - 10:33, Güncelleme: 08.12.2016 - 10:33
 

Beyşehir'de Telefon Dolandırıcılarına Karşı Uyarı

KONYA (AA) - Beyşehir'de, polis son dönemde artan telefon dolandırıcılığı olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirdi.Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne...

KONYA (AA) - Beyşehir'de, polis son dönemde artan telefon dolandırıcılığı olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirdi.Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı "Toplum Destekli Polis Büro Amirliği" ekipleri ilçede son günlerde telefon dolandırıcılığı olaylarının yaygınlaşması üzerine harekete geçti. Bu konuda vatandaşların mağdur olmaması için polis ekipleri yollarda çeşitli uyarıların yer aldığı afiş ve broşürleri dağıtıyor.Devletin hiçbir zaman vatandaşdan telefonla para istemeyeceğini aktaran emniyet ekipleri, "Dolandırıcılar telefonda kendilerini hakim, savcı, polis gibi tanıtarak vatandaşlarımızı mağdur edebiliyor. Vatandaşlarımızın bu tuzaklara düşmesin. Hiçbir polis, savcı ya da hakim vatandaşlarımızdan para istememez. Bu tür olaylarla karşılaşıldığında hemen 155 polis imdat telefonunun aranmasını önemle rica ediyoruz." dedi.
KONYA (AA) - Beyşehir'de, polis son dönemde artan telefon dolandırıcılığı olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirdi.Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne...

KONYA (AA) - Beyşehir'de, polis son dönemde artan telefon dolandırıcılığı olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirdi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı "Toplum Destekli Polis Büro Amirliği" ekipleri ilçede son günlerde telefon dolandırıcılığı olaylarının yaygınlaşması üzerine harekete geçti.

Bu konuda vatandaşların mağdur olmaması için polis ekipleri yollarda çeşitli uyarıların yer aldığı afiş ve broşürleri dağıtıyor.

Devletin hiçbir zaman vatandaşdan telefonla para istemeyeceğini aktaran emniyet ekipleri, "Dolandırıcılar telefonda kendilerini hakim, savcı, polis gibi tanıtarak vatandaşlarımızı mağdur edebiliyor. Vatandaşlarımızın bu tuzaklara düşmesin. Hiçbir polis, savcı ya da hakim vatandaşlarımızdan para istememez. Bu tür olaylarla karşılaşıldığında hemen 155 polis imdat telefonunun aranmasını önemle rica ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.