pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Tekvandocuların Üst Kuşak Heyecanı

25.08.2017 - 15:33, Güncelleme: 25.08.2017 - 15:33
 

Beyşehir'de Tekvandocuların Üst Kuşak Heyecanı

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyespor Kulübünün tekvando spor okulunda kuşak terfi sınavına katılan tekvandocular, bir üst kuşağa geçmenin heyecanını...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyespor Kulübünün tekvando spor okulunda kuşak terfi sınavına katılan tekvandocular, bir üst kuşağa geçmenin heyecanını yaşadı. Beyşehir Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü Nafiz Çakır, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü Spor Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Beyşehir'de son yıllarda tekvando sporuna olan ilginin arttığını söyledi. Yetişen sporcuların ulusal ve uluslararası şampiyonalarda elde ettiği başarıların tekvandoya olan ilgiyi her geçen gün artırdığını ifade eden Çakır, şunları kaydetti:"Salonumuzda aramızda olan öğrencilerden çok yetenekli olanları var. Şimdiden gelecekteki önemli başarılara göz kırpıyorlar diyebiliriz. Bu salon inşallah ilçemizden yakın gelecekte çok daha fazla şampiyon çıkaracak. Ama bunun için ailelerimizden biraz sabır ve zaman istiyoruz." Kuşak terfi sınavına katılan sporcuların gösterdikleri performansla bir üst kuşağa terfi ettiğini anlatan Çakır, "Sporcularımızın yaşadığı bu sevince, sınavı izleyen aileleri de yakından tanıklık etti. Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun'a, tekvando sporuna verdiği destek ve katkılardan ötürü çok teşekkür ediyoruz." dedi. Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörleri Nafiz Çakır, Yakup Kıtay ve Samet Gümüşel nezaretinde gerçekleştirilen terfi sınavına 100'ün üzerinde tekvandocu katıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyespor Kulübünün tekvando spor okulunda kuşak terfi sınavına katılan tekvandocular, bir üst kuşağa geçmenin heyecanını...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyespor Kulübünün tekvando spor okulunda kuşak terfi sınavına katılan tekvandocular, bir üst kuşağa geçmenin heyecanını yaşadı.

Beyşehir Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü Nafiz Çakır, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü Spor Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Beyşehir'de son yıllarda tekvando sporuna olan ilginin arttığını söyledi.

Yetişen sporcuların ulusal ve uluslararası şampiyonalarda elde ettiği başarıların tekvandoya olan ilgiyi her geçen gün artırdığını ifade eden Çakır, şunları kaydetti:

"Salonumuzda aramızda olan öğrencilerden çok yetenekli olanları var. Şimdiden gelecekteki önemli başarılara göz kırpıyorlar diyebiliriz. Bu salon inşallah ilçemizden yakın gelecekte çok daha fazla şampiyon çıkaracak. Ama bunun için ailelerimizden biraz sabır ve zaman istiyoruz."

Kuşak terfi sınavına katılan sporcuların gösterdikleri performansla bir üst kuşağa terfi ettiğini anlatan Çakır, "Sporcularımızın yaşadığı bu sevince, sınavı izleyen aileleri de yakından tanıklık etti. Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun'a, tekvando sporuna verdiği destek ve katkılardan ötürü çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörleri Nafiz Çakır, Yakup Kıtay ve Samet Gümüşel nezaretinde gerçekleştirilen terfi sınavına 100'ün üzerinde tekvandocu katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.