pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Taşeron İşçilerin Kadro Sevinci

03.04.2018 - 21:08, Güncelleme: 03.04.2018 - 21:08
 

Beyşehir'de Taşeron İşçilerin Kadro Sevinci

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) bağlı Yurt Müdürlüğü’nde taşeron olarak görev yaparken kadroya...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) bağlı Yurt Müdürlüğü’nde taşeron olarak görev yaparken kadroya alınan çalışanlar, yaşadıkları sevinci kaşık oyunuyla kutladı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Konya İl Müdürü İsa Araba ve KYK Beyşehir Yurt Müdürü Mustafa Songül, yurt müdürlüğü bahçesinde 55 çalışanla bir araya geldi. Araba, yaptığı konuşmada, KYK olarak 750 bin kişiden oluşan büyük bir aile olduklarını belirterek kadroya geçen tüm çalışanlara başarılar diledi.Konuşmaların ardından, dua edilip kurban kesilirken, daimi kadroya geçen işçiler yaşadığı sevinci kaşık oyunu oynayarak kutladı.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) bağlı Yurt Müdürlüğü’nde taşeron olarak görev yaparken kadroya...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) bağlı Yurt Müdürlüğü’nde taşeron olarak görev yaparken kadroya alınan çalışanlar, yaşadıkları sevinci kaşık oyunuyla kutladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Konya İl Müdürü İsa Araba ve KYK Beyşehir Yurt Müdürü Mustafa Songül, yurt müdürlüğü bahçesinde 55 çalışanla bir araya geldi.

Araba, yaptığı konuşmada, KYK olarak 750 bin kişiden oluşan büyük bir aile olduklarını belirterek kadroya geçen tüm çalışanlara başarılar diledi.

Konuşmaların ardından, dua edilip kurban kesilirken, daimi kadroya geçen işçiler yaşadığı sevinci kaşık oyunu oynayarak kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.