pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Tarhana Spor Sahalarında Kurutuluyor

04.08.2016 - 14:13, Güncelleme: 04.08.2016 - 14:13
 

Beyşehir'de Tarhana Spor Sahalarında Kurutuluyor

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çok amaçlı spor sahaları, tarhana kurutmada kullanılıyor.Beyşehir'de ailelerin tarhana yapma telaşı sürüyor. İlçede...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çok amaçlı spor sahaları, tarhana kurutmada kullanılıyor.Beyşehir'de ailelerin tarhana yapma telaşı sürüyor. İlçede kış sofralarının vazgeçilmezi olan tarhananın yapımı için seferber olan aileler, güneşte kurutabilmek için bulabildiği boş ve uygun her alanı değerlendiriyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezi ve dış mahallelerde belediye tarafından yaptırılan çok amaçlı sahaları ailelerin değerlendirdiğini söyledi.Çok amaçlı spor sahaların boş kaldığı zamanlarda yöre halkının tarhana ve erişte yapımı ve kurutulması gibi işlerde de kullanabilecek sözünü verdiğini ifade eden Özaltun, "Bu sözü yerine getirdik. Yazın gelmesiyle hanımlarımız bu alanları tarhana kurutmak için değerlendiriyor. Çok amaçlı spor sahalarımız halkımıza bu anlamda da çok amaçlı olarak hizmet veriyor. Amacımız, onların bu işlerinde kendilerine kolaylık, daha uygun ortam ve mekan sağlamak." dedi.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çok amaçlı spor sahaları, tarhana kurutmada kullanılıyor.Beyşehir'de ailelerin tarhana yapma telaşı sürüyor. İlçede...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çok amaçlı spor sahaları, tarhana kurutmada kullanılıyor.

Beyşehir'de ailelerin tarhana yapma telaşı sürüyor. İlçede kış sofralarının vazgeçilmezi olan tarhananın yapımı için seferber olan aileler, güneşte kurutabilmek için bulabildiği boş ve uygun her alanı değerlendiriyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezi ve dış mahallelerde belediye tarafından yaptırılan çok amaçlı sahaları ailelerin değerlendirdiğini söyledi.

Çok amaçlı spor sahaların boş kaldığı zamanlarda yöre halkının tarhana ve erişte yapımı ve kurutulması gibi işlerde de kullanabilecek sözünü verdiğini ifade eden Özaltun, "Bu sözü yerine getirdik. Yazın gelmesiyle hanımlarımız bu alanları tarhana kurutmak için değerlendiriyor. Çok amaçlı spor sahalarımız halkımıza bu anlamda da çok amaçlı olarak hizmet veriyor. Amacımız, onların bu işlerinde kendilerine kolaylık, daha uygun ortam ve mekan sağlamak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.