pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Stk Temsilcileriyle Toplantı Düzenlendi

27.10.2016 - 12:28, Güncelleme: 27.10.2016 - 12:28
 

Beyşehir'de Stk Temsilcileriyle Toplantı Düzenlendi

KONYA (AA)- Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) temsilcileriyle, düzenlenen toplantıda bir araya geldi.Özaltun,...

KONYA (AA)- Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) temsilcileriyle, düzenlenen toplantıda bir araya geldi.Özaltun, belediye toplantı salonunda yaptığı konuşmada, ilçede yapımı devam eden ve yapılacak olan proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.Belediyenin geçmişte mali sıkıntılar yaşadığını ve bunu artık geride bıraktığını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:"Bugün hem çalışanlarımızın maaşlarını, hem de esnafa olan borçlarımızı ödeyen mali sorunları olmayan bir kurumuz. Ayrıca artan mahalle sayısına rağmen borçların azaldığını ve hizmetin arttığını söyleyebilirim. Şu an araç ekipman ve personel bakımından da kendimizi yeniledik. Elde edilen başarıda herkesin payı mevcuttur. Beyşehir'i daha iyi tanıtabilmek için yeni bir tanıtım derneği kurmak istiyoruz. Bu konuda sivil toplum kuruluşlarımızın öneri ve görüşlerini dinliyoruz." Toplantıya, İlçe STK Platformu Başkanı Salih Gül, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve STK temsilcileri katıldı.
KONYA (AA)- Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) temsilcileriyle, düzenlenen toplantıda bir araya geldi.Özaltun,...

KONYA (AA)- Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) temsilcileriyle, düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Özaltun, belediye toplantı salonunda yaptığı konuşmada, ilçede yapımı devam eden ve yapılacak olan proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Belediyenin geçmişte mali sıkıntılar yaşadığını ve bunu artık geride bıraktığını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Bugün hem çalışanlarımızın maaşlarını, hem de esnafa olan borçlarımızı ödeyen mali sorunları olmayan bir kurumuz. Ayrıca artan mahalle sayısına rağmen borçların azaldığını ve hizmetin arttığını söyleyebilirim. Şu an araç ekipman ve personel bakımından da kendimizi yeniledik. Elde edilen başarıda herkesin payı mevcuttur. Beyşehir'i daha iyi tanıtabilmek için yeni bir tanıtım derneği kurmak istiyoruz. Bu konuda sivil toplum kuruluşlarımızın öneri ve görüşlerini dinliyoruz."

Toplantıya, İlçe STK Platformu Başkanı Salih Gül, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve STK temsilcileri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.