pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği

26.05.2018 - 12:33, Güncelleme: 26.05.2018 - 12:33
 

Beyşehir'de Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Taşköprü...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Taşköprü Aile Çay Bahçesi'ndeki iftar programında yaptığı konuşmada, ramazanın birlik ve beraberliğin en iyi yaşandığı ay olduğunu söyledi. Şehit aileleri ve gazilerin yaptığı fedakarlıkların her zaman takdir edildiğini aktaran Özaltun, "Şehit aileleri ve gazilerimizin her türlü problemi ile ilgilenmeye, derdi ile dertlenmeye gayret sarf ediyoruz. Bunu da büyük bir aşkla gerçekleştirmeye çalışıyoruz." diye konuştu. Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir de şehitlik makamının İslam dinindeki yeri ve önemine vurgu yaparak, "Devletimiz ve milletimiz daima sizin yanınızdadır. Bundan sonra da yanınızda olmaya devam edecektir." dedi. Türkiye Harp Malülü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can da şehit yakınları ve ailelerini iftar sofrasında ilçe protokolü ile buluşturan Beyşehir Belediyesine teşekkür etti.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Taşköprü...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Taşköprü Aile Çay Bahçesi'ndeki iftar programında yaptığı konuşmada, ramazanın birlik ve beraberliğin en iyi yaşandığı ay olduğunu söyledi.

Şehit aileleri ve gazilerin yaptığı fedakarlıkların her zaman takdir edildiğini aktaran Özaltun, "Şehit aileleri ve gazilerimizin her türlü problemi ile ilgilenmeye, derdi ile dertlenmeye gayret sarf ediyoruz. Bunu da büyük bir aşkla gerçekleştirmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir de şehitlik makamının İslam dinindeki yeri ve önemine vurgu yaparak, "Devletimiz ve milletimiz daima sizin yanınızdadır. Bundan sonra da yanınızda olmaya devam edecektir." dedi.

Türkiye Harp Malülü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can da şehit yakınları ve ailelerini iftar sofrasında ilçe protokolü ile buluşturan Beyşehir Belediyesine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.