pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de "Pilav Günü" Etkinliği

30.03.2018 - 15:38, Güncelleme: 30.03.2018 - 15:38
 

Beyşehir'de "Pilav Günü" Etkinliği

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde geleneksel pilav günü etkinliği düzenlendi.Okulda 4’üncüsü düzenlenen etkinliğe Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde geleneksel pilav günü etkinliği düzenlendi.Okulda 4’üncüsü düzenlenen etkinliğe Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç ile çok sayıda öğrenci katıldı.Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, kazanda pişirilen pilav katılımcılara ve öğrencilere ikram edildi.Etkinlik kapsamında okulda Kudüs fotoğraflarından oluşan sergi de açıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde geleneksel pilav günü etkinliği düzenlendi.Okulda 4’üncüsü düzenlenen etkinliğe Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde geleneksel pilav günü etkinliği düzenlendi.

Okulda 4’üncüsü düzenlenen etkinliğe Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, kazanda pişirilen pilav katılımcılara ve öğrencilere ikram edildi.

Etkinlik kapsamında okulda Kudüs fotoğraflarından oluşan sergi de açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.