pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Okul Ziyaretleri

14.12.2017 - 10:43, Güncelleme: 14.12.2017 - 10:43
 

Beyşehir'de Okul Ziyaretleri

KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezindeki bazı okulları ziyaret etti.TOKİ İlk ve Ortaokulu'na...

KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezindeki bazı okulları ziyaret etti.TOKİ İlk ve Ortaokulu'na gerçekleştirilen ziyarete Özdemir ve Özaltun'un yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Parlakkaya da katıldı. İstanbul'da yaşayan hayırsever iş adamı Yılmaz Uyar tarafından belediyeye gönderilen flüt eğitim setlerini Özdemir ile Özaltun, 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerine dağıttı. Hediye edilen eğitim setlerini öğrencilere veren ve yaşadıkları mutluluğa ortak olan Özaltun, öğrencilerden, derslerine çok çalışmalarını istedi.
KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezindeki bazı okulları ziyaret etti.TOKİ İlk ve Ortaokulu'na...

KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezindeki bazı okulları ziyaret etti.

TOKİ İlk ve Ortaokulu'na gerçekleştirilen ziyarete Özdemir ve Özaltun'un yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Parlakkaya da katıldı.

İstanbul'da yaşayan hayırsever iş adamı Yılmaz Uyar tarafından belediyeye gönderilen flüt eğitim setlerini Özdemir ile Özaltun, 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerine dağıttı.

Hediye edilen eğitim setlerini öğrencilere veren ve yaşadıkları mutluluğa ortak olan Özaltun, öğrencilerden, derslerine çok çalışmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.