pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Muhtarlara Yönelik Program Düzenlendi

20.10.2017 - 10:33, Güncelleme: 20.10.2017 - 10:33
 

Beyşehir'de Muhtarlara Yönelik Program Düzenlendi

KONYA (AA)- Beyşehir Belediyesi tarafından ilçedeki muhtarlara yönelik program düzenlendi.Belediye Başkanı Murat Özaltun, bir restorandaki programda yaptığı...

KONYA (AA)- Beyşehir Belediyesi tarafından ilçedeki muhtarlara yönelik program düzenlendi.Belediye Başkanı Murat Özaltun, bir restorandaki programda yaptığı konuşmasında, ilçenin her köşesine hizmet götürürken toplumun her kesimiyle istişare etmeye özen gösterdiklerini söyledi.Mahalle muhtarlarının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Özaltun, şunları kaydetti:"Muhtarlarımız bizim en ücra köşede, kilometrelerce uzaktaki bir mahallemizin adeta sancaktarlığını yapmaktadır. Sizler de tıpkı bizler gibi, vatandaş tarafından seçilmiş, vatandaşa hizmet etme noktasında çalışan kişilersiniz. Dolayısıyla, kaderimiz bir amacımız bir. Bu münasebetle bizler de sizlerle istişare ederek, birlikte mevcut mahallelerimize hizmet etmeye özen gösteriyoruz."Konuşmanın ardından Başkan Özaltun, muhtarlara kışlık mont hediye etti.Programa, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet Döner, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
KONYA (AA)- Beyşehir Belediyesi tarafından ilçedeki muhtarlara yönelik program düzenlendi.Belediye Başkanı Murat Özaltun, bir restorandaki programda yaptığı...

KONYA (AA)- Beyşehir Belediyesi tarafından ilçedeki muhtarlara yönelik program düzenlendi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, bir restorandaki programda yaptığı konuşmasında, ilçenin her köşesine hizmet götürürken toplumun her kesimiyle istişare etmeye özen gösterdiklerini söyledi.

Mahalle muhtarlarının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Özaltun, şunları kaydetti:

"Muhtarlarımız bizim en ücra köşede, kilometrelerce uzaktaki bir mahallemizin adeta sancaktarlığını yapmaktadır. Sizler de tıpkı bizler gibi, vatandaş tarafından seçilmiş, vatandaşa hizmet etme noktasında çalışan kişilersiniz. Dolayısıyla, kaderimiz bir amacımız bir. Bu münasebetle bizler de sizlerle istişare ederek, birlikte mevcut mahallelerimize hizmet etmeye özen gösteriyoruz."

Konuşmanın ardından Başkan Özaltun, muhtarlara kışlık mont hediye etti.

Programa, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet Döner, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.