pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de "Mevlid-i Nebi Haftası" Etkinlikleri

23.11.2018 - 12:03, Güncelleme: 23.11.2018 - 12:03
 

Beyşehir'de "Mevlid-i Nebi Haftası" Etkinlikleri

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası kutlamaları devam ediyor.Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından hafta kapsamında hatim...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası kutlamaları devam ediyor.Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından hafta kapsamında hatim okunması ve sabah namazı buluşması programı düzenlendi.Esentepe Mahallesi'ndeki Esentepe Kuba Camisi'nde gerçekleştirilen programda, Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'ndeki fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören ve Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü Beyşehir ve Eşrefoğlu Yurdu'nda kalan öğrenciler "gençlik buluşması" gerçekleştirdi.Kılınan sabah namazının ardından Hatim Duası okunurken, öğrenciler ile cami cemaatine Peygember Efendimizin gençliğe verdiği önem ile genç neslin camilere yönlendirilmesi, genç neslin İslam ahlakıyla donatılması gibi konular anlatıldı.Cami çıkışında Beyşehir Belediyesi görevlileri tarafından öğrenciler ve cemaate çeşitli ikramlarda bulunuldu.
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası kutlamaları devam ediyor.Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından hafta kapsamında hatim...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası kutlamaları devam ediyor.

Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından hafta kapsamında hatim okunması ve sabah namazı buluşması programı düzenlendi.

Esentepe Mahallesi'ndeki Esentepe Kuba Camisi'nde gerçekleştirilen programda, Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'ndeki fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören ve Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü Beyşehir ve Eşrefoğlu Yurdu'nda kalan öğrenciler "gençlik buluşması" gerçekleştirdi.

Kılınan sabah namazının ardından Hatim Duası okunurken, öğrenciler ile cami cemaatine Peygember Efendimizin gençliğe verdiği önem ile genç neslin camilere yönlendirilmesi, genç neslin İslam ahlakıyla donatılması gibi konular anlatıldı.

Cami çıkışında Beyşehir Belediyesi görevlileri tarafından öğrenciler ve cemaate çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.