pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

20.11.2018 - 12:58, Güncelleme: 20.11.2018 - 12:58
 

Beyşehir'de Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

KONYA (AA) - Beyşehir'de Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Mevlid-i Nebi Platform Üyeleri, Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret...

KONYA (AA) - Beyşehir'de Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Mevlid-i Nebi Platform Üyeleri, Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret etti.Beyşehir İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, din görevlileri ve STK temsilcilerinden oluşan Mevlid-i Nebi Platform Üyeleri, bu yıl "Hazreti Peygamber ve Gençlik" temasıyla işlenecek hafta çerçevesinde Beyşehir Belediyesi'ni de ziyaret etti.Üyeler, Belediye Başkanı Özaltun'a hafta vesilesiyle çiçek takdim ederek İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özaltun da tüm İslam aleminin ve Türk milletinin Mevlid-i Nebi Haftası'nı tebrik etti.
KONYA (AA) - Beyşehir'de Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Mevlid-i Nebi Platform Üyeleri, Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret...

KONYA (AA) - Beyşehir'de Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Mevlid-i Nebi Platform Üyeleri, Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret etti.

Beyşehir İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, din görevlileri ve STK temsilcilerinden oluşan Mevlid-i Nebi Platform Üyeleri, bu yıl "Hazreti Peygamber ve Gençlik" temasıyla işlenecek hafta çerçevesinde Beyşehir Belediyesi'ni de ziyaret etti.

Üyeler, Belediye Başkanı Özaltun'a hafta vesilesiyle çiçek takdim ederek İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özaltun da tüm İslam aleminin ve Türk milletinin Mevlid-i Nebi Haftası'nı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.