pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Mevlid-i Nebi Haftası

23.11.2018 - 10:48, Güncelleme: 23.11.2018 - 10:48
 

Beyşehir'de Mevlid-i Nebi Haftası

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı Beyşehir Eşrefoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası çerçevesinde düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve haftanın bu yılki teması olan "Peygamberimiz ve Gençlik" konusunda sunum yapıldı. Program sonunda, etkinlik için salona ilk 10 içerisinde giriş yaptığı belirlenen öğrencilere, İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu kitaplar hediye edildi.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı Beyşehir Eşrefoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası çerçevesinde düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve haftanın bu yılki teması olan "Peygamberimiz ve Gençlik" konusunda sunum yapıldı.

Program sonunda, etkinlik için salona ilk 10 içerisinde giriş yaptığı belirlenen öğrencilere, İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu kitaplar hediye edildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.