pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Mahalle İftarları

28.05.2018 - 11:23, Güncelleme: 28.05.2018 - 11:23
 

Beyşehir'de Mahalle İftarları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi’nin ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarı programları devam ediyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi’nin ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarı programları devam ediyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Üzümlü Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Özaltun, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol'la birlikte masaları tek tek gezerek mahalle sakinlerinin ramazan ayını kutlayıp çocuklara uçurtma hediye etti.Özaltun, iftar öncesi yaptığı konuşmada av tüfeği üretim merkezlerinden Üzümlü’de hemşehrileriyle yine bir ramazan gününde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Milletvekili Altunyaldız ile iftar öncesi silah sanayi sitesinde ziyaretler yaptıklarını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:"Silah fabrikalarımızı gezdik. Milletvekilimizin daha önce hep dile getirdiği bir konu vardı. Milli ve yerli silah üretiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha bu ziyaretinde de vurguladı. Bundan sonraki süreçte, bölgemize daha fazla destek verileceğinin sözünü verdiler. Bu anlamda kendisine teşekkürlerimi ifade ediyorum."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi’nin ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarı programları devam ediyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi’nin ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarı programları devam ediyor.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Üzümlü Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Özaltun, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol'la birlikte masaları tek tek gezerek mahalle sakinlerinin ramazan ayını kutlayıp çocuklara uçurtma hediye etti.

Özaltun, iftar öncesi yaptığı konuşmada av tüfeği üretim merkezlerinden Üzümlü’de hemşehrileriyle yine bir ramazan gününde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Milletvekili Altunyaldız ile iftar öncesi silah sanayi sitesinde ziyaretler yaptıklarını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Silah fabrikalarımızı gezdik. Milletvekilimizin daha önce hep dile getirdiği bir konu vardı. Milli ve yerli silah üretiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha bu ziyaretinde de vurguladı. Bundan sonraki süreçte, bölgemize daha fazla destek verileceğinin sözünü verdiler. Bu anlamda kendisine teşekkürlerimi ifade ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.