pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de "Kudüs İstanbul'dur, Mekke'dir" Konferansı

17.01.2018 - 16:33, Güncelleme: 17.01.2018 - 16:33
 

Beyşehir'de "Kudüs İstanbul'dur, Mekke'dir" Konferansı

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı, Selçuk Üniversitesi, İlçe Müftülüğü ve Birlik Vakfı Konya Şubesi tarafından "Kudüs İstanbul'dur,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı, Selçuk Üniversitesi, İlçe Müftülüğü ve Birlik Vakfı Konya Şubesi tarafından "Kudüs İstanbul'dur, Mekke'dir" konferansı düzenlendi.Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen konferansa Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Arabacı konuşmacı olarak katıldı.Arabacı, burada yaptığı konuşmada, büyük devletin büyüklüğünün, coğrafi büyüklüğüyle ölçülemeyeceğini söyledi.Arabacı, "Eğer gittiğiniz yere adalet götürebiliyorsanız, yayıldığınız alana huzur götürebiliyorsanız, gittiğiniz yerlerde insanları mutlu edebiliyorsanız, dünyayı yaşanılacak bir dünya haline getirebiliyorsanız büyük devlet olursunuz. Kudüs gitti, bir bir vatan toprakları, bir bir İslam coğrafyası gitti. Siz de gittiniz. Sonuca baktığınızda şunu görürsünüz. Kolu kanadı budanmış hani dev bir çınar ağacı düşünün Osmanlı’yı." dedi.Konferansın sonunda Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Arabacı’ya, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise Birlik Vakfı Konya Şubesi Başkanı Orhan Gündüz'e günün anısına Beyşehir ilçesini yansıtan birer duvar saati hediye etti.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı, Selçuk Üniversitesi, İlçe Müftülüğü ve Birlik Vakfı Konya Şubesi tarafından "Kudüs İstanbul'dur,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı, Selçuk Üniversitesi, İlçe Müftülüğü ve Birlik Vakfı Konya Şubesi tarafından "Kudüs İstanbul'dur, Mekke'dir" konferansı düzenlendi.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen konferansa Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Arabacı konuşmacı olarak katıldı.

Arabacı, burada yaptığı konuşmada, büyük devletin büyüklüğünün, coğrafi büyüklüğüyle ölçülemeyeceğini söyledi.

Arabacı, "Eğer gittiğiniz yere adalet götürebiliyorsanız, yayıldığınız alana huzur götürebiliyorsanız, gittiğiniz yerlerde insanları mutlu edebiliyorsanız, dünyayı yaşanılacak bir dünya haline getirebiliyorsanız büyük devlet olursunuz. Kudüs gitti, bir bir vatan toprakları, bir bir İslam coğrafyası gitti. Siz de gittiniz. Sonuca baktığınızda şunu görürsünüz. Kolu kanadı budanmış hani dev bir çınar ağacı düşünün Osmanlı’yı." dedi.

Konferansın sonunda Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Arabacı’ya, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise Birlik Vakfı Konya Şubesi Başkanı Orhan Gündüz'e günün anısına Beyşehir ilçesini yansıtan birer duvar saati hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.