pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Kaymakamlık Turnuvası

22.05.2017 - 16:08, Güncelleme: 22.05.2017 - 16:08
 

Beyşehir'de Kaymakamlık Turnuvası

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler anısına düzenlenen Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan İlçe...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler anısına düzenlenen Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımına kupası düzenlenen törenle verildi. Beyşehir Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Gençlik Merkezi Spor Tesisleri'nde düzenlenen halı saha futbol turnuvasında İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü birinci oldu.Turnuvada oynadığı 7 müsabakayı da kazanarak ipi göğüsleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımına şampiyonluk kupası, Anıt Meydanı'nda düzenlenen törende verildi. Beyşehir Kaymakam Vekili Aydın Erdoğan, kupayı İlçe Mili Eğitim Müdürü Musa Konuk'a vererek kutladı.Turnuva ikincisi Halk Bankası ile üçüncü Tapu Müdürlüğü takımlarına da kupaları verildi.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler anısına düzenlenen Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan İlçe...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler anısına düzenlenen Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımına kupası düzenlenen törenle verildi.

Beyşehir Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Gençlik Merkezi Spor Tesisleri'nde düzenlenen halı saha futbol turnuvasında İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü birinci oldu.

Turnuvada oynadığı 7 müsabakayı da kazanarak ipi göğüsleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımına şampiyonluk kupası, Anıt Meydanı'nda düzenlenen törende verildi.

Beyşehir Kaymakam Vekili Aydın Erdoğan, kupayı İlçe Mili Eğitim Müdürü Musa Konuk'a vererek kutladı.

Turnuva ikincisi Halk Bankası ile üçüncü Tapu Müdürlüğü takımlarına da kupaları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.