pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Kaykay Ve Paten Sporlarına İlgi Artıyor

28.07.2017 - 11:13, Güncelleme: 28.07.2017 - 11:13
 

Beyşehir'de Kaykay Ve Paten Sporlarına İlgi Artıyor

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, paten ve kaykaya ilginin her geçen gün arttığı bildirildi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı yazılı...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, paten ve kaykaya ilginin her geçen gün arttığı bildirildi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı yazılı açıklamada, Vuslat Parkı’na kazandırdıkları 600 metrekarelik alana sahip skate parkın hizmete girmesinin ardından kentte kaykay ve paten sporuna gençlerin ilgisinin her geçen gün arttığını belirtti.Açıklamada tamamlanan pistin ardından gençlerin kaykay ve patenleri ile çok rahat ve güvenilir bir şekilde bu alanda spor yapabildiğini belirten Özaltun, "Gençlerimizi onlar için oluşturduğumuz pistlerde görünce bizler de bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizi kahvehane ve internet kafe köşelerinde, onların zararlarına olabilecek farklı alanlarda görmek yerine bu tür sportif faaliyetler içerisinde görmek istiyoruz. Bu tür çalışmalarımız devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, paten ve kaykaya ilginin her geçen gün arttığı bildirildi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı yazılı...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, paten ve kaykaya ilginin her geçen gün arttığı bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı yazılı açıklamada, Vuslat Parkı’na kazandırdıkları 600 metrekarelik alana sahip skate parkın hizmete girmesinin ardından kentte kaykay ve paten sporuna gençlerin ilgisinin her geçen gün arttığını belirtti.

Açıklamada tamamlanan pistin ardından gençlerin kaykay ve patenleri ile çok rahat ve güvenilir bir şekilde bu alanda spor yapabildiğini belirten Özaltun, "Gençlerimizi onlar için oluşturduğumuz pistlerde görünce bizler de bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizi kahvehane ve internet kafe köşelerinde, onların zararlarına olabilecek farklı alanlarda görmek yerine bu tür sportif faaliyetler içerisinde görmek istiyoruz. Bu tür çalışmalarımız devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.