pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Kavşak Düzenleme Çalışmaları

22.06.2018 - 11:28, Güncelleme: 22.06.2018 - 11:28
 

Beyşehir'de Kavşak Düzenleme Çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin kent merkezindeki kavşak düzenleme çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin kent merkezindeki kavşak düzenleme çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, orman kavşağı olarak bilinen döner kavşağın yürütülen çalışmaların ardından yeni görünümüne kavuşturulduğunu aktardı.Kavşağın ay ve yıldız figürleriyle donatıldığını ve ortasına dikilen 20 metre uzunluğundaki direğe ise dev bir Türk bayrağı asıldığını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:"Ayrıca bu kavşakta gece görüntüsü için aydınlatma sistemi de kuruldu. Kavşak, peyzaj ve yeşil alan çalışması ile bambaşka bir görüntüye kavuştu. Ay yıldızlı figürleri ve yükseklerde dalgalanan dev Türk bayrağıyla gözlere hitap etmeye başlayan döner kavşak, yeni görünümüyle vatandaşlarımızdan ve ilçemizi ziyaret eden misafirlerimizden de olumlu tepkiler alıyor. Zaman içerisinde farklı kavşaklarımızda da aynı çalışmayı gerçekleştirmeyi planlıyoruz."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin kent merkezindeki kavşak düzenleme çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin kent merkezindeki kavşak düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, orman kavşağı olarak bilinen döner kavşağın yürütülen çalışmaların ardından yeni görünümüne kavuşturulduğunu aktardı.

Kavşağın ay ve yıldız figürleriyle donatıldığını ve ortasına dikilen 20 metre uzunluğundaki direğe ise dev bir Türk bayrağı asıldığını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Ayrıca bu kavşakta gece görüntüsü için aydınlatma sistemi de kuruldu. Kavşak, peyzaj ve yeşil alan çalışması ile bambaşka bir görüntüye kavuştu. Ay yıldızlı figürleri ve yükseklerde dalgalanan dev Türk bayrağıyla gözlere hitap etmeye başlayan döner kavşak, yeni görünümüyle vatandaşlarımızdan ve ilçemizi ziyaret eden misafirlerimizden de olumlu tepkiler alıyor. Zaman içerisinde farklı kavşaklarımızda da aynı çalışmayı gerçekleştirmeyi planlıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.