pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Kavga

28.06.2018 - 11:53, Güncelleme: 28.06.2018 - 11:53
 

Beyşehir'de Kavga

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada satırla başından yaralanan ve iki parmağı kopan kişi...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada satırla başından yaralanan ve iki parmağı kopan kişi hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgiye göre, Hacıakif Mahallesi'nde otomobiliyle seyir halinde olan Furkan Özarslan (22) ile başka bir aracı kullanan T.T. arasında İhsan Kabadayı Ortaokulu önüne geldiklerinde henüz bilinmeyen sebeple tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine başına isabet eden satırla yaralanan Furkan Özarslan'ın sol elinin iki parmağı da kesilerek koptu. Yaralanan Özarslan, çevredeki vatandaşlar tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi'ne götürülürken, şüpheli ise geldiği aracıyla bölgeden uzaklaştı.Olayın ardından adrese gelen polis ekipleri, görgü tanıklarından bilgi almaya çalışırken, ağır yaralanan Furkan Özarslan, acil servisteki müdahalenin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Konya'ya sevk edildi.Emniyet Müdürlüğü'ne olayın ardından kendiliğinden giderek teslim olan şüpheli T.T. ise gözaltına alındı.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada satırla başından yaralanan ve iki parmağı kopan kişi...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada satırla başından yaralanan ve iki parmağı kopan kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Hacıakif Mahallesi'nde otomobiliyle seyir halinde olan Furkan Özarslan (22) ile başka bir aracı kullanan T.T. arasında İhsan Kabadayı Ortaokulu önüne geldiklerinde henüz bilinmeyen sebeple tartışma yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine başına isabet eden satırla yaralanan Furkan Özarslan'ın sol elinin iki parmağı da kesilerek koptu. Yaralanan Özarslan, çevredeki vatandaşlar tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi'ne götürülürken, şüpheli ise geldiği aracıyla bölgeden uzaklaştı.

Olayın ardından adrese gelen polis ekipleri, görgü tanıklarından bilgi almaya çalışırken, ağır yaralanan Furkan Özarslan, acil servisteki müdahalenin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Konya'ya sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne olayın ardından kendiliğinden giderek teslim olan şüpheli T.T. ise gözaltına alındı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.