pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Kan Bağışçılarına Madalya

20.07.2018 - 14:08, Güncelleme: 20.07.2018 - 14:08
 

Beyşehir'de Kan Bağışçılarına Madalya

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde düzenlenen kan kampanyalara destek vererek düzenli olarak kan veren bağışçılara, düzenlenen törende sertifika ve madalyaları...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde düzenlenen kan kampanyalara destek vererek düzenli olarak kan veren bağışçılara, düzenlenen törende sertifika ve madalyaları verildi.Türkiye Kızılay Derneği Beyşehir Şubesi tarafından ilçe merkezinde çeşitli tarihlerde düzenlenen kan bağışı kampanyalarına destek vererek en az 10 kez kan bağışında bulunan vatandaşlar için ödül töreni düzenlendi.Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’ndeki Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Murat Özaltun, acil kana ihtiyaç olduğu zamanlarda Türk Kızılayı tarafından düzenlenen bu tür kan bağışı kampanyalarının öneminin ortaya çıktığını söyledi.Başkan Özaltun, "Bir canı kurtaracak olan kan ancak bu yapılan bağışlarla bulunabiliyor. O yüzden, gönüllü kan bağışçılarımızın çok olması çok önemli, her şeyden çok kıymetli. Bu anlamda, Beyşehir’imizde de kan bağışı yapan vatandaşlarımızdan Allah razı olsun diyorum. Türk Kızılayımıza da yürüttüğü bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.Konuşmaların ardından ilçede çeşitli tarihlerde düzenlenen kan bağışı kampanyalarına destek vererek en az 10 kez kan bağışında bulunduğu belirlenen vatandaşlara sertifika ve madalyaları verildi.Türkiye Kızılay Derneği Beyşehir Şubesi Başkanı Nurettin Koçer ise, ilçede düzenledikleri kampanyalara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı Beyşehirliler’e teşekkür etti.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde düzenlenen kan kampanyalara destek vererek düzenli olarak kan veren bağışçılara, düzenlenen törende sertifika ve madalyaları...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde düzenlenen kan kampanyalara destek vererek düzenli olarak kan veren bağışçılara, düzenlenen törende sertifika ve madalyaları verildi.

Türkiye Kızılay Derneği Beyşehir Şubesi tarafından ilçe merkezinde çeşitli tarihlerde düzenlenen kan bağışı kampanyalarına destek vererek en az 10 kez kan bağışında bulunan vatandaşlar için ödül töreni düzenlendi.

Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’ndeki Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Murat Özaltun, acil kana ihtiyaç olduğu zamanlarda Türk Kızılayı tarafından düzenlenen bu tür kan bağışı kampanyalarının öneminin ortaya çıktığını söyledi.

Başkan Özaltun, "Bir canı kurtaracak olan kan ancak bu yapılan bağışlarla bulunabiliyor. O yüzden, gönüllü kan bağışçılarımızın çok olması çok önemli, her şeyden çok kıymetli. Bu anlamda, Beyşehir’imizde de kan bağışı yapan vatandaşlarımızdan Allah razı olsun diyorum. Türk Kızılayımıza da yürüttüğü bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından ilçede çeşitli tarihlerde düzenlenen kan bağışı kampanyalarına destek vererek en az 10 kez kan bağışında bulunduğu belirlenen vatandaşlara sertifika ve madalyaları verildi.

Türkiye Kızılay Derneği Beyşehir Şubesi Başkanı Nurettin Koçer ise, ilçede düzenledikleri kampanyalara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı Beyşehirliler’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.