pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de İskele Piknik Alanı Yolu Asfaltlandı

02.08.2018 - 15:38, Güncelleme: 02.08.2018 - 15:38
 

Beyşehir'de İskele Piknik Alanı Yolu Asfaltlandı

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü kıyısında yer alan İskele Piknik Alanı ile Yeşildağ Mahallesi arasındaki 7,5 kilometrelik yol asfaltlandı. Beyşehir Belediye...

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü kıyısında yer alan İskele Piknik Alanı ile Yeşildağ Mahallesi arasındaki 7,5 kilometrelik yol asfaltlandı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir’in en gözde piknik ve kumsal alanlarından birisi olan İskele bölgesi ile Yeşildağ Mahallesi arasındaki yolun ilk kez asfalta kavuştuğunu belirtti. İskele mevkisindeki mesire alanının özellikle yaz döneminde piknik severlerin ve olta tutkunlarının gözde adresi haline geldiğine işaret eden Özaltun, şunları ifade etti:"Dolayısıyla yüzmek ve burada kamp kurmak isteyenlerin de ilgi gösterdiği bir alan. Ayrıca, gölün en gözde adası olan Hacıakif Adası’na göl yoluyla en kısa ulaşım da buradan sağlanıyor. Yani adalar bölgesine de çok yakın. Balıkçılarımızın yine balık alım noktalarından bir tanesi. Yol çevresinde besicilerimizin de yaygın olarak hayvancılıkta kullandığı bir bölge. Durum böyle olunca çok hareketli bir güzergah. Turizm yolu olarak da nitelendirebiliriz, ki doğaseverler de sıklıkla bu bölgeyi ziyaret ediyor. Bu potansiyeline rağmen bugüne kadar güzergahın asfalt yapılmamış olmaması üzücüydü. Yöre insanının da bu konudaki beklenti ve taleplerini dikkate alarak belediye olarak çalışmalara başladık. Ekiplerimiz, yürüttüğü çalışmalarla bu güzergahı tarihinde ilk kez asfaltla tanıştırmış oldu."
KONYA (AA) - Beyşehir Gölü kıyısında yer alan İskele Piknik Alanı ile Yeşildağ Mahallesi arasındaki 7,5 kilometrelik yol asfaltlandı. Beyşehir Belediye...

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü kıyısında yer alan İskele Piknik Alanı ile Yeşildağ Mahallesi arasındaki 7,5 kilometrelik yol asfaltlandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir’in en gözde piknik ve kumsal alanlarından birisi olan İskele bölgesi ile Yeşildağ Mahallesi arasındaki yolun ilk kez asfalta kavuştuğunu belirtti.

İskele mevkisindeki mesire alanının özellikle yaz döneminde piknik severlerin ve olta tutkunlarının gözde adresi haline geldiğine işaret eden Özaltun, şunları ifade etti:

"Dolayısıyla yüzmek ve burada kamp kurmak isteyenlerin de ilgi gösterdiği bir alan. Ayrıca, gölün en gözde adası olan Hacıakif Adası’na göl yoluyla en kısa ulaşım da buradan sağlanıyor. Yani adalar bölgesine de çok yakın. Balıkçılarımızın yine balık alım noktalarından bir tanesi. Yol çevresinde besicilerimizin de yaygın olarak hayvancılıkta kullandığı bir bölge. Durum böyle olunca çok hareketli bir güzergah. Turizm yolu olarak da nitelendirebiliriz, ki doğaseverler de sıklıkla bu bölgeyi ziyaret ediyor. Bu potansiyeline rağmen bugüne kadar güzergahın asfalt yapılmamış olmaması üzücüydü. Yöre insanının da bu konudaki beklenti ve taleplerini dikkate alarak belediye olarak çalışmalara başladık. Ekiplerimiz, yürüttüğü çalışmalarla bu güzergahı tarihinde ilk kez asfaltla tanıştırmış oldu."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.