pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de İki Ayrı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

18.11.2017 - 10:53, Güncelleme: 18.11.2017 - 10:53
 

Beyşehir'de İki Ayrı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çıkan iki ayrı kavgada 3 kişi yaralandı. Antalya Caddesi'nde bir kişinin darp edildiğini görerek müdahale etmek istediği...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çıkan iki ayrı kavgada 3 kişi yaralandı. Antalya Caddesi'nde bir kişinin darp edildiğini görerek müdahale etmek istediği iddia edilen iş yeri sahibi Hızır G. kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçakla yaralandı. Hızır G. Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Kaçan şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.Atatürk Caddesi'nde ise iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.Kavgaya dönüşen olayda Rıza K. (38) ve kardeşi Durmuş K. (36) tornavida ile yaralandı.Yaralılar, Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Polis, olayla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çıkan iki ayrı kavgada 3 kişi yaralandı. Antalya Caddesi'nde bir kişinin darp edildiğini görerek müdahale etmek istediği...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çıkan iki ayrı kavgada 3 kişi yaralandı.

Antalya Caddesi'nde bir kişinin darp edildiğini görerek müdahale etmek istediği iddia edilen iş yeri sahibi Hızır G. kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçakla yaralandı.

Hızır G. Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaçan şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Atatürk Caddesi'nde ise iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda Rıza K. (38) ve kardeşi Durmuş K. (36) tornavida ile yaralandı.

Yaralılar, Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.