pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de "Hibeler Ve Destekler" Semineri

25.02.2017 - 16:26, Güncelleme: 25.02.2017 - 16:26
 

Beyşehir'de "Hibeler Ve Destekler" Semineri

KONYA (AA) - Beyşehir Ticaret Odası, üyelerine yönelik "Hibeler ve destekler" konulu eğitim semineri düzenledi.Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen...

KONYA (AA) - Beyşehir Ticaret Odası, üyelerine yönelik "Hibeler ve destekler" konulu eğitim semineri düzenledi.Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen seminerde konuşan Oda Başkanı Salih Gül, akreditasyon faaliyetleri kapsamında ilkini düzenledikleri eğitim seminerlerine ilgilerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.Gül, "Bölgemizin hibe ve desteklerden faydalanma oranını artırmak, işletmelerimizin ekonomik kalkınmasını sağlamak açısından bu tür eğitim programlarını çok önemsiyoruz. Bölgemize hayırlı olsun." dedi.Daha sonra Avrupa Birliği (AB) İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM) eğitmeni Mukaddes Erel, katılımcılara hibeler ve destekler konusunda bilgiler verdi. Erel, destek ve hibeler için mutlaka ilgili kurum ve kuruluşlara başvurulmasının önemine değindi.Devletin ve kurumlarının istihdama yönelik çok değişik destekleri olduğunu dile getiren Erel, bunlardan yararlanılmasının kazanımlarına vurgu yaptı.Bu arada, oda üyelerine, yatırım teşvik sistemi, KOSGEB uygulamaları, TÜBİTAK, Ekonomi ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı destek programları hakkında bilgiler verildi.
KONYA (AA) - Beyşehir Ticaret Odası, üyelerine yönelik "Hibeler ve destekler" konulu eğitim semineri düzenledi.Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen...

KONYA (AA) - Beyşehir Ticaret Odası, üyelerine yönelik "Hibeler ve destekler" konulu eğitim semineri düzenledi.

Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen seminerde konuşan Oda Başkanı Salih Gül, akreditasyon faaliyetleri kapsamında ilkini düzenledikleri eğitim seminerlerine ilgilerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Gül, "Bölgemizin hibe ve desteklerden faydalanma oranını artırmak, işletmelerimizin ekonomik kalkınmasını sağlamak açısından bu tür eğitim programlarını çok önemsiyoruz. Bölgemize hayırlı olsun." dedi.

Daha sonra Avrupa Birliği (AB) İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM) eğitmeni Mukaddes Erel, katılımcılara hibeler ve destekler konusunda bilgiler verdi.

Erel, destek ve hibeler için mutlaka ilgili kurum ve kuruluşlara başvurulmasının önemine değindi.

Devletin ve kurumlarının istihdama yönelik çok değişik destekleri olduğunu dile getiren Erel, bunlardan yararlanılmasının kazanımlarına vurgu yaptı.

Bu arada, oda üyelerine, yatırım teşvik sistemi, KOSGEB uygulamaları, TÜBİTAK, Ekonomi ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı destek programları hakkında bilgiler verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.