pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de "Güzel Ezan Okuma" Kursu

03.03.2017 - 10:38, Güncelleme: 03.03.2017 - 10:38
 

Beyşehir'de "Güzel Ezan Okuma" Kursu

KONYA (AA) - Beyşehir'de din görevlilerine yönelik olarak açılan Güzel Ezan Okuma kursu sona erdi.Beyşehir İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, bir ay...

KONYA (AA) - Beyşehir'de din görevlilerine yönelik olarak açılan Güzel Ezan Okuma kursu sona erdi.Beyşehir İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, bir ay boyunca devam eden kursun sonunda güzel ezan okuma eğitimi alan din görevlileriyle bir araya geldi.Burada bir konuşma yapan müftü Çelikoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının son yıllarda cami hizmetlerinde nitelikli eleman yetişmesi noktasında ciddi bir eğitim ve öğretim faaliyetleri icra ettiğini söyledi. Bu vesileyle İlçe Müftülüğü olarak her yıl çeşitli kurslar açtıklarını ifade eden Çelikoğlu, "Ezan okuma, vaaz beceri ve Kur’an-ı Kerim-i güzel okuma kursları düzenliyoruz. Son kursumuz ise ilçemizde güzel ezan okuma kursu oldu. Hastane Camimizde haftada 4 gün süreli olarak bir aydır devam eden kursun bitiminde din görevlilerimiz güzel ezan okuma konusunda belli bir seviyeye ulaştı. Ezanı camiye gelen gelmeyen, özellikle büyük şehirlerde inanan, inanmayan insanlar da dinliyor. Dolayısıyla bizim din hizmetinde en etkili aracımız ezan. Ezanın çok düzgün ve mükemmel okunması gerekiyor. O yüzden bu konuda inşallah kendimizi daha da geliştirip yenileyeceğiz."
KONYA (AA) - Beyşehir'de din görevlilerine yönelik olarak açılan Güzel Ezan Okuma kursu sona erdi.Beyşehir İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, bir ay...

KONYA (AA) - Beyşehir'de din görevlilerine yönelik olarak açılan Güzel Ezan Okuma kursu sona erdi.

Beyşehir İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, bir ay boyunca devam eden kursun sonunda güzel ezan okuma eğitimi alan din görevlileriyle bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan müftü Çelikoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının son yıllarda cami hizmetlerinde nitelikli eleman yetişmesi noktasında ciddi bir eğitim ve öğretim faaliyetleri icra ettiğini söyledi.

Bu vesileyle İlçe Müftülüğü olarak her yıl çeşitli kurslar açtıklarını ifade eden Çelikoğlu, "Ezan okuma, vaaz beceri ve Kur’an-ı Kerim-i güzel okuma kursları düzenliyoruz. Son kursumuz ise ilçemizde güzel ezan okuma kursu oldu. Hastane Camimizde haftada 4 gün süreli olarak bir aydır devam eden kursun bitiminde din görevlilerimiz güzel ezan okuma konusunda belli bir seviyeye ulaştı. Ezanı camiye gelen gelmeyen, özellikle büyük şehirlerde inanan, inanmayan insanlar da dinliyor. Dolayısıyla bizim din hizmetinde en etkili aracımız ezan. Ezanın çok düzgün ve mükemmel okunması gerekiyor. O yüzden bu konuda inşallah kendimizi daha da geliştirip yenileyeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.