pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Geri Dönüşüm Tesisine Ziyaret

04.11.2017 - 10:08, Güncelleme: 04.11.2017 - 10:08
 

Beyşehir'de Geri Dönüşüm Tesisine Ziyaret

KONYA (AA) - Avrupa Birliği Erasmus okullar arası iyi uygulamalar ve paylaşımlar projesi çerçevesinde, Litvanya ve Estonya'dan Konya'ya gelen öğretmen ve...

KONYA (AA) - Avrupa Birliği Erasmus okullar arası iyi uygulamalar ve paylaşımlar projesi çerçevesinde, Litvanya ve Estonya'dan Konya'ya gelen öğretmen ve öğrenciler, Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren geri dönüşüm tesisini ziyaret etti. Seydişehir Taraşçı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu'nun da ortak olduğu proje kapsamında 4 öğretmen ve 7 öğrenciden oluşan grup, tesiste incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.Tesis Müdürü Furkan Girgin, yaptığı açıklamada, ilçede tek olan tesisin, bölge belediyelerinin atıklarının toplama işlemlerini yaptığını ifade ederek, toplanan atıkların dönüşüm sürecinde birçok işleme tabi tutulduğu kaydetti.
KONYA (AA) - Avrupa Birliği Erasmus okullar arası iyi uygulamalar ve paylaşımlar projesi çerçevesinde, Litvanya ve Estonya'dan Konya'ya gelen öğretmen ve...

KONYA (AA) - Avrupa Birliği Erasmus okullar arası iyi uygulamalar ve paylaşımlar projesi çerçevesinde, Litvanya ve Estonya'dan Konya'ya gelen öğretmen ve öğrenciler, Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren geri dönüşüm tesisini ziyaret etti.

Seydişehir Taraşçı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu'nun da ortak olduğu proje kapsamında 4 öğretmen ve 7 öğrenciden oluşan grup, tesiste incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Tesis Müdürü Furkan Girgin, yaptığı açıklamada, ilçede tek olan tesisin, bölge belediyelerinin atıklarının toplama işlemlerini yaptığını ifade ederek, toplanan atıkların dönüşüm sürecinde birçok işleme tabi tutulduğu kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.