pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de "Farkındalık" Konferansı

22.12.2017 - 09:53, Güncelleme: 22.12.2017 - 09:53
 

Beyşehir'de "Farkındalık" Konferansı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde üniversite öğrencilerine yönelik olarak "farkındalık" konferansı düzenlendi.Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde üniversite öğrencilerine yönelik olarak "farkındalık" konferansı düzenlendi.Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Beyşehir Yurt Müdürlüğü tarafından KYK toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak katılan Beyşehir Devlet Hastanesi'nde görevli ortopedi uzmanı Dr. Oğuzhan Gökalp, bağımlılıklar, tedavi süreçleri, aile destek ve bilinçlenmeleri, uyuşturucu maddenin zararları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.Kuruma bağlı yurtlarda barınan yüksek öğrenim öğrencilerinin serbest zamanlarını değerlendirmek, bireysel, sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla konferansın düzenlendiği belirtildi.Konferansa, Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Kendir, yurt müdürü Mustafa Songül, hastanede görev yapan uzman hekimler, sağlık ve KYK çalışanları ile öğrenciler katıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde üniversite öğrencilerine yönelik olarak "farkındalık" konferansı düzenlendi.Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde üniversite öğrencilerine yönelik olarak "farkındalık" konferansı düzenlendi.

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Beyşehir Yurt Müdürlüğü tarafından KYK toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak katılan Beyşehir Devlet Hastanesi'nde görevli ortopedi uzmanı Dr. Oğuzhan Gökalp, bağımlılıklar, tedavi süreçleri, aile destek ve bilinçlenmeleri, uyuşturucu maddenin zararları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Kuruma bağlı yurtlarda barınan yüksek öğrenim öğrencilerinin serbest zamanlarını değerlendirmek, bireysel, sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla konferansın düzenlendiği belirtildi.

Konferansa, Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Kendir, yurt müdürü Mustafa Songül, hastanede görev yapan uzman hekimler, sağlık ve KYK çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.