pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Eşek Arabalarının Kış Mesaisi

18.01.2018 - 10:53, Güncelleme: 18.01.2018 - 10:53
 

Beyşehir'de Eşek Arabalarının Kış Mesaisi

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, gelişen teknolojiye rağmen kırsal alanda hala çiftçilerin gözde kullanım aracı olan eşek arabaları, kış...

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, gelişen teknolojiye rağmen kırsal alanda hala çiftçilerin gözde kullanım aracı olan eşek arabaları, kış mevsiminde de mesai yapmaya devam ediyor. Eşek arabaları, Beyşehir’e bağlı taşra mahallelerinde yaşayanlar tarafından, köy yollarında, özellikle eğimli ve dik kesimlerde araçların ulaşamadığı yerlerde kullanılıyor.Hafif nakliye işlerinde kullanılan eşek arabaları, mahalle sakinlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.Genelde iş yoğunluğunun fazla olduğu yaz ve bahar dönemlerinde kullanılan eşek arabaları, kışın da yakacak olarak odun ile doğadan toplana çalı çırpının taşınması için kullanılıyor.
KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, gelişen teknolojiye rağmen kırsal alanda hala çiftçilerin gözde kullanım aracı olan eşek arabaları, kış...

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, gelişen teknolojiye rağmen kırsal alanda hala çiftçilerin gözde kullanım aracı olan eşek arabaları, kış mevsiminde de mesai yapmaya devam ediyor.

Eşek arabaları, Beyşehir’e bağlı taşra mahallelerinde yaşayanlar tarafından, köy yollarında, özellikle eğimli ve dik kesimlerde araçların ulaşamadığı yerlerde kullanılıyor.

Hafif nakliye işlerinde kullanılan eşek arabaları, mahalle sakinlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Genelde iş yoğunluğunun fazla olduğu yaz ve bahar dönemlerinde kullanılan eşek arabaları, kışın da yakacak olarak odun ile doğadan toplana çalı çırpının taşınması için kullanılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.