pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Elektroşokla Balık Avlayanların Ruhsatları Alınacak

13.01.2018 - 11:58, Güncelleme: 13.01.2018 - 11:58
 

Beyşehir'de Elektroşokla Balık Avlayanların Ruhsatları Alınacak

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü'nde, elektroşok yöntemiyle avcılık yapanların, avcılık ruhsatları iptal edilecek.Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı...

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü'nde, elektroşok yöntemiyle avcılık yapanların, avcılık ruhsatları iptal edilecek.Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hasan Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra kooperatif olarak elektroşok yöntemiyle avcılık yapanlara karşı başlattıkları mücadelede ciddi mesafe aldıklarını söyledi.Gölde elektroşokla avlanırken yakalanan kişilerin, eğer Su Ürünleri Kooperatif üyesi ise kooperatif üyeliklerinin iptal edilmesini kararlaştırdıklarını belirtti.Kurt sözlerini şöyle sürdürdü:"Bu konudaki kararımız kesin ve katidir. Elektroşokla balık avcılığı yapan kişilerin varsa ruhsatları iptal edilerek yasal yollardan mesleki faaliyetlerine son verilecektir.Elektroşokla balık avcılığı yapan kişilere yardım eden ve onlarla işbirliği yapan da aynı muameleyi görecektir. Elektroşokla avcılık yapan, balığı alan, satan, ticaretini yapan, yaptıran balık alıcılarının da kooperatifimizle tamamen ilişikleri kesilecektir. Kooperatif üyesi tüm balık alıcıları, bu konuda kendi bölgelerini koruma ve kontrol etmekle görevlidir."
KONYA (AA) - Beyşehir Gölü'nde, elektroşok yöntemiyle avcılık yapanların, avcılık ruhsatları iptal edilecek.Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı...

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü'nde, elektroşok yöntemiyle avcılık yapanların, avcılık ruhsatları iptal edilecek.

Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hasan Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra kooperatif olarak elektroşok yöntemiyle avcılık yapanlara karşı başlattıkları mücadelede ciddi mesafe aldıklarını söyledi.

Gölde elektroşokla avlanırken yakalanan kişilerin, eğer Su Ürünleri Kooperatif üyesi ise kooperatif üyeliklerinin iptal edilmesini kararlaştırdıklarını belirtti.

Kurt sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu konudaki kararımız kesin ve katidir. Elektroşokla balık avcılığı yapan kişilerin varsa ruhsatları iptal edilerek yasal yollardan mesleki faaliyetlerine son verilecektir.

Elektroşokla balık avcılığı yapan kişilere yardım eden ve onlarla işbirliği yapan da aynı muameleyi görecektir. Elektroşokla avcılık yapan, balığı alan, satan, ticaretini yapan, yaptıran balık alıcılarının da kooperatifimizle tamamen ilişikleri kesilecektir. Kooperatif üyesi tüm balık alıcıları, bu konuda kendi bölgelerini koruma ve kontrol etmekle görevlidir."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.